GSM operatörlerinden düşük faizli ihtiyaç kredisi

Bankaların ihtiyaç kredisinde faizi yüzde 5'e kadar çekmesi üzerine GSM operatörü Turkcell ve Vodafone müşterilerine düşük faizli 70 bin liraya kadar kredi vermeye başladı. İşte detaylar...

İbrahim Acar
İbrahim Acar

Bankaların ihtiyaç kredisinde faizi yüzde 5’e kadar çekmesi üzerine GSM operatörü Turkcell ve Vodafone müşterilerine düşük faizli 70 bin liraya kadar kredi vermeye başladı.

GSM operatörlerinden düşük faizli ihtiyaç kredisi

GSM operatörleri bu sefer uygun faizli ihtiyaç kredisi kullandırmaya başladı. Bu kapsamda faturalı müşterilerine mesaj atan Vodafone, yüzde 1,89 faizli 3 ay ertelemeli 70 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisini müşterilerinin kullanımına sunuyor. Vodafone bu kampanya için Türkiye Ekonomi Bankası ile iş birliği yapıyor.

Bankalarda faiz oranları yüzde 1,79 ile yüzde 4,99 arasında değişiyor. Bir diğer GSM operatörü Turkcell de müşterilerine ihtiyaç kredisi imkânı sunan operatörler arasında yer alıyor. Kredi kampanyasında Fibabanka ile iş birliği yapan Turkcell, Paycell uygulaması üzerinden 50 bin TL’ye kadar yüzde 3,79 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Türk Telekom’un ise hali hazırda ihtiyaç kredisi kampanyası bulunmuyor.

GSM operatörlerinden düşük faizli ihtiyaç kredisi ile ilgili etiketler ekonomi Turkcell kredi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.