G.Saray'da flaş ayrılık! Sağlık kontrolünden geçti

Sevilla, Galatasaray'ın Fransız sol beki Lionel Carole'ü sağlık kontrolünden geçirdi

La Liga ekiplerinden Sevilla, Türkiye'den bir transferi daha bitirmek üzere. Fenerbahçe'den Danimarkalı stoper Simon Kjaer'i daha önce kadrosuna katan Sevilla, bu kez Galatasaray'ın Fransız sol beki Lionel Carole'ü transfer ediyor.

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre Sevilla, Carole'ü satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralamak için sarı-kırmızılılarla prensip anlaşmasına vardı. Fransız futbolcu, Endülüs ekibi için sağlık kontrollerinden geçti. Habere göre Carole'ün satın alma opsiyonu 4 milyon Euro olacak.

carole

Daha önce Nantes, Benfica, Sedan ve Troyes'da forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, 2015 yazında 1,5 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olmuştu. Fransız sol bek, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 66 maçta 1 gol atarken 4 de asist yapmıştı.

G.Saray'da flaş ayrılık! Sağlık kontrolünden geçti ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Sevilla carole
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.