Grubun en kritik maçı: İşte Galatasaray - Manchester United maçında muhtemel 11'ler

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Galatasaray, bu akşam sahasında Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Grubun en kritik maçı öncesi muhtemel 11'ler belli oldu.

Galatasara Şampiyonlar Ligi'nde sahasında İngiliz devi Manchester United'ı ağırlıyor.

A Grubu'nda çıktığı 4 maçta birer galibiyet ve beraberlik alan, 2 kez de yenilen sarı-kırmızılı takım, 4 puan topladı. Galatasaray, Almanya temsilcisi Bayern Münih'in yenilgisiz lider olduğu grupta averajla Danimarka'nın Kopenhag takımının ardından 3. sırada bulunuyor.

Manchester United ise aldığı 1 galibiyetle 3 puan elde etti ve 5. haftaya son sırada girdi.

Galatasaray, İngiliz temsilcisi ile deplasmanda yaptığı maçı 3-2 kazanmıştı.

GALATASARAY-MANCHESTER UNİTED MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

RAMS Park'ta oynanacak mücadele 20.45'te başlayacak ve EXXEN üzerinden canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın şifresiz yayınlanması gibi bir durumu henüz yok.

Muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi.

Manchester United: Onana, Dalot, Lindelöf, Maguire, Shaw, Amrabat, McTominay, Garnacho, Bruno Fernandes, Antony, Hojlund.

SANCHEZ SIKINTISI

Galatasaray'da savunmanın önemli oyuncularından Davinson Sanchez, Alanayaspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Galatarasay'da hafif sakatlığı bulunan ve Alanyaspor maçında riske edilmeyen Abdülkerim Bardakcı'nın ise bu maçta oynaması bekleniyor.

MANU'DA EKSİKLER

İngiliz temsilcisinde, kart cezalısı Marcus Rashford'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro da Galatasaray'a karşı mücadele edemeyecek.

Sakatlığı bulunan Rasmus Hojlund'un ise oynayabilecek duruma geldiği bildirildi.

Grubun en kritik maçı: İşte Galatasaray - Manchester United maçında muhtemel 11'ler ile ilgili etiketler Galatasaray Manchester United
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.