Grosskreutz'a ilginç transfer teklifi

Kavgaya karıştığı için Stuttgart'tan kovulan ve futbolu bırakan Grosskreutz'a, Alman amatör takım dalga geçer gibi bir teklif yaparak oyuncuyu takımına istedi.

Stuttgart'ta karıştığı bir kavganın ardından kulübü Stuttgart'ın sözleşmesini feshettiği ve futbolu bıraktığını açıklayan Kevin Grosskreutz'a sürpriz bir teklif geldi.

Almanya'nın en düşük futbol liglerinden birinde mücadele eden DJK Hehn 1958, Grosskreutz'a gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Merhaba Kevin, senin son zamanlarda özel hayatında bazı günahlar işlediğini ve futbola geri dönmek istediğini biliyoruz. Senin yaptığın şeyler bizim kulübümüzde var"

"BİZİMKİLER DE NARGİLE İÇİYOR"

Mesajda Alman oyuncunun kurban olduğu belirtilirken, "Senin televizyonun ve gazetecilerin bir kurbanı olduğunu biliyoruz. Seni sabahın erken saatlerine kadar içtiğin için suçlayamayız. Bizim kulübümüzde de 18 yaşındaki oyuncular playstation oynayarak sigara ve nargile içiyorlar

Grosskreutz'a ilginç transfer teklifi ile ilgili etiketler Stuttgart Kavga grosskreutz transfer teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.