Gri listedeki teröristin cenazesi için flaş talep!

28 Ağustos'ta Tunceli Ovacık'ta düzenlenen operasyonda öldürülen, önceki gün ise MLPK'nin gri listede aranan isimlerinden Baran Dersim kod adlı İrfan Gerçek olduğu belirlenen teröristin cenazesini almak için ailesi avukatlar aracılığı ile başvuruda bulundu.

1 Eylül'de güvenlik kaynakları 300 bin TL ödülle "Terörden Arananlar Listesi"nde gri kategoride aranan MLKP terör örgütü mensubu "Baran Dersim" kod adlı İrfan Gerçek'in etkisiz hale getirildiğini açıklamıştı. 

İçişleri Bakanlığı bugün yazılı bir açıklama ile bilgi doğruladı. Açıklamada, "İç güvenlik operasyonları kapsamında, 28 Ağustos 2018 tarihinde Tunceli-Ovacık Kırsalında, eylem yapma hazırlığında olan teröristlere yönelik Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca başlatılan hava destekli operasyonda; 1 MLKP terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir. Etkisiz hale getirilen teröristin, 300 bin TL ödülle "Terörden Arananlar Listesi"nde "GRİ" kategoride yer alan Baran Dersim kod adlı İrfan Gerçek olduğu tespit edilmiştir" denildi. 

Gri listedeki teröristin cenazesi için flaş talep!

28 Ağustos’ta Tunceli Ovacık'ta düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen Baran Dersim kod adlı MLKP'li terörist İrfan Gerçek’in ailesinin avukatları cenazesinin alımı için Savcılık ve Jandarma’ya bugün başvuru yaptı. 

Verilen izin sonrasında aile ve avukatların içinde bulunduğu bir heyet İrfan Gerçek'in cenazesini almak için yola çıktı.

Gri listedeki teröristin cenazesi için flaş talep! - Resim : 2

Gri listedeki teröristin cenazesi için flaş talep! ile ilgili etiketler MLKP cenaze irfan gerçek baran dersim tunceli ovacık
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.