Gri listedeki terörist teslim oldu

Jandarma ve emniyetin ikna çalışması sonucu biri gri listede yer alan 3 terörist Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu.

İçişleri Bakanlığı emniyet ve jandarma unsurlarının yanı sıra ailelerin de desteğiyle yürüttüğü ikna çalışmaları sonucu biri gri listede aranan 3 terörist Şırnak'ta teslim oldu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Terör örgütündeki çözülme devam ediyor

Jandarma ve Emniyetin ikna çalışması sonucu, biri gri listede yer alan 3 terörist, Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu

İçişleri Bakanlığı emniyet ve jandarma unsurlarının yanı sıra ailelerin de desteğiyle yürüttüğü ikna çalışmaları sonucunda terör örgütündeki çözülme devam ediyor.

Bu kapsamda; 2013 yılında örgüte katılan, terörden arananlarda Gri Listede yer alan teröristin de arasında bulunduğu 3 örgüt mensubu, Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu.

Böylelikle 1 Ocak'tan bu yana terör örgütünden sadece ikna yoluyla teslim olan örgüt mensubu sayısı *92'ye* yükseldi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur" 

Gri listedeki terörist teslim oldu ile ilgili etiketler PKK terörist teslim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.