Green Card başvuruları için son saatler! Green Card başvurusu nasıl ve nereden yapılır? 7 Kasım 2023 Green Card başvurusu!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyen birçok kişi için heyecanlı bir dönem başladı. 2024 Green Card başvuruları için son saatlere girdik. Peki, Green Card başvurusu nasıl yapılır? İşte 7 Kasım 2023 Green Card başvurusu!

Green Card, resmi adıyla Amerika Birleşik Devletleri Daimi İkamet Kartı, ABD'de yasal olarak ikamet edebilme hakkı tanıyan bir belgedir. Green Card sahipleri, Amerika Birleşik Devletleri'nde daimi ikamet edebilirler ve ABD'de çalışma, eğitim alma, seyahat etme ve birçok diğer hakka sahip olurlar. 7 Kasım'da son bulacak olan Green Card başvuruları sonrasında başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı merak ediliyor. Peki, Green Card başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Green Card başvuruları için son saatler! Green Card başvurusu nasıl ve nereden yapılır? 7 Kasım 2023 Green Card başvurusu!

GREEN CARD BAŞVURUSU NE ZAMAN BİTİYOR?

2024 Green Card başvuruları, 4 Ekim Çarşamba günü saat 19.00'da başlamıştı. Ancak başvuruda bulunmayan adaylar için son tarih hızla yaklaşıyor. Son başvuru tarihi 7 Kasım 2023 Salı günü Türkiye saatiyle 20.00'ye kadar sürecek.

GREEN CARD BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Green Card başvurusu yapmak isteyenler, resmi başvuru sitesi olan DV Lottery'nin resmi internet sitesi (http://dvprogram.state.gov) üzerinden ücretsiz olarak başvuruda bulunabilirler. Ancak başvuru süreci İngilizce olduğundan, adayların tüm aşamaları doğru ve eksiksiz bir şekilde tamamlamaları önemlidir.

GREEN CARD BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuru ücretsiz olsa da, İngilizce bilgisine sahip olmayan kişiler, aracı kurumlar aracılığıyla başvurularını yapabilirler. Bu durumda, aracı kurumlar için belirli bir ücret ödemesi gerekebilir. Ancak Green Card çekilişi sonucunda kazanan adaylar için Amerika'ya gitmek amacıyla farklı aşamalarda bazı ödemeler yapılması gerektiği unutulmamalıdır.

Green Card başvurularının son tarihine yaklaşırken, başvuru yapmak isteyenlerin acele etmeleri ve gerekli bilgileri doğru bir şekilde girmeleri önemlidir. 

Green Card başvuruları için son saatler! Green Card başvurusu nasıl ve nereden yapılır? 7 Kasım 2023 Green Card başvurusu! ile ilgili etiketler Green Card
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.