Asya piyasalarında gram altın zirveye uçuyor! İşte Kapalıçarşı'da 13 Haziran çeyrek altının yeni fiyatı!

Asya piyasalarının açılması ile birlikte haftayı Cuma günü 1644 TL’den kapatan 1705 TL, gram altın ise 1006 TL’den sonra güne 1036 TL ile giriş yaptı. Hafta içinde ABD Merkez Bankası FED faiz kararının da altın fiyatlarında etkili olması beklenmekte. İşte, 13 Haziran güncel altın fiyatları…

Yeni haftanın ilk gününde Asya piyasalarının açılması ile birlikte altın fiyatları tırmanışa geçti. Hafta içinde 14-15 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan ABD Merkez Bankası FED faiz kararının da altın fiyatlarında etkili olması beklenirken son olarak 50 baz puanlık bir artış gerçekleşmişti.

Analistlerde ekonomi yönetiminin finansal istikrarı daha da güçlendirmek adına adımlar atıldığını ve Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının piyasalar açısından oldukça değerli olduğunu aktarmışlardı.

Asya piyasalarında 13 Haziran Pazartesi günü ilk saatlerde; gram altın 1036 TL, çeyrek altın 1705 TL, yarım altın 3428 TL, tam altın 6825 TL ve Cumhuriyet altın da 6982 TL’den işlem görüyor.

Asya piyasalarında gram altın zirveye uçuyor! İşte Kapalıçarşı'da 13 Haziran çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 13 Haziran Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 1036 TL
Çeyrek altın: 1705 TL
Yarım altın: 3428 TL
Tam altın: 6825 TL
Cumhuriyet altını: 6982 TL

Asya piyasalarında gram altın zirveye uçuyor! İşte Kapalıçarşı'da 13 Haziran çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa Asya piyasaları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.