Grabara, Rams Park için 'B.k çukuru' dedi eşi tehdit mesajlarını deşifre etti

Galatasaray-Kopenhag maçından sonra "O b.k çukurunda 3 puanı hak ettik ama hayat bu! Devam edeceğiz." paylaşımında bulunan kaleci Grabara'nın eşi Dominika Robak kendisine yazılan tehdit mesajlarını deşifre etti.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk hafta maçında sahasında Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Rams Park'taki mücadelede 2-0 geriye düşen Galatasaray, 2 dakikada geri döndü ve puanı aldı.

Galatasaray'ın gollerini 86. dakikada Sacha Boey ve 88. dakikada Tete attı. Karşılaşmada Kopenhag'ın golleri 35. dakikada Muhammed Elyounoussi ve 58. dakikada Diogo Gonçalves'ten geldi.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, 24. dakikada direği geçemedi. Kopenhag'da Elias Jelert, 73. dakikada ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

 "FENERBAHÇE TARAFTARININ DAHA İYİ OLDUĞUNU DUYDUM"

Kopenhag'ta Kamil Grabara açıklamalarıyla sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekmişti. Grabara'nın eşi aldığı tehdit mesajlarını paylaştı. Polonyalı file bekçisi Galatasaray taraftarıyla ilgili soruya, "Fenerbahçe taraftarının daha iyi olduğunu duydum" cevabını vermişti.

Galatasaray taraftarları, Kopenhaglı kalecinin bu sözlerine sosyal medyadan tepki göstermiş ve maçtan önce de bu tepkiler devam etmişti. Kamil Grabara, Galatasaray - Kopenhag maçı öncesi ısınma çalışmalarına çıktığı anda büyük bir ıslıkla karşılanmıştı.

GRABARA: O B.. ÇUKURUNDA 3 PUANI HAK ETTİK

Kopenhag file bekçisi Kamil Grabara, Galatasaray maçının ardından skandal bir paylaşımda bulundu. Polonyalı eldiven mücadele sonrasında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"O b.k çukurunda 3 puanı hak ettik ama hayat bu! Devam edeceğiz."

Galatasaraylı taraftarlar bu paylaşıma kısa süre içerisinde büyük tepki gösterdi

GRABARA'NIN EŞİ TEHDİT MESAJLARINI PAYLAŞTI

Öte yandan Kamil Grabara'nın eşi sosyal medya hesabından kendisine gelen mesajları paylaştı. Galatasaray maçı sonrasında bir çok kullanıcının küfürlü ve tehdit yazılarını paylaşan Dominika Robak, “Nasıl bir dünyada yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Grabara, Rams Park için 'B.k çukuru' dedi eşi tehdit mesajlarını deşifre etti

Grabara, Rams Park için 'B.k çukuru' dedi eşi tehdit mesajlarını deşifre etti ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Kopenhag
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.