GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödülleri Töreni'ne damga vuran kare! Sosyal medya o pozu konuşuyor

GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödülleri töreninde çekilen bir kare sosyal medyanın gündemine oturdu. Mauro Icardi, Tarık Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit ve Teoman'ın yan yana töreni izlediği fotoğraf karesine yorum yağdı.

GQ Men of the Year 2023 ödül töreni, dün akşam İstanbul'da muhteşem bir törenle gerçekleştirildi. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede ödül alan Mauro Icardi, Tarık Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit ve Teoman'ın yan yana geldiği fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Futbolcu, şarkıcı ve oyuncuların yer aldığı kareye yorum yağdı.

Töreni yan yana izleyen Taro Emir Tekin, Selahattin Paşalı, Burak Özçivit, Teoman ve Mauro Icardi'nin yer aldığı fotoğrafa şu yorumlar yapıldı:

''Anne tarafı ile baba tarafı akrabalarının uyum seviyesi, ''Sadece miras davası için bir araya gelen amcamlar'', ''Benim rüyaların saçmalık seviyesi''

Törende Selahattin Paşalı Yılın Oyuncusu, Burak Özçivit 10. Yıl Özel Ödülü, Mauro Icardi Yılın Sporcusu, Taro Emir Tekin Yılın Stil Sahibi ödülünü aldı.

GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödülleri Töreni'ne damga vuran kare! Sosyal medya o pozu konuşuyor

 

 

 

GQ Türkiye Men Of The Year 2023 Ödülleri Töreni'ne damga vuran kare! Sosyal medya o pozu konuşuyor ile ilgili etiketler Ödül Töreni
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.