Göztepe'nin yengesinden Tamer Tuna'ya ilginç tepki!

Beşiktaş'ın Göztepe'yi 5-1 yendiği maç sırasında sosyal medyadan maçla ilgili ilginç yorumlarda bulunan Emel Şahin gözlerden kaçmadı.

Göztepe forması giyen Selçuk Şahin'in eşi Emel Şahin, maçları yakından takip ederken ilginç bir tepki gösterdi.

İkinci yarının hemen başlarında 50. dakikada Göztepe teknik direktörü Tamer Tuna Selçuk Şahin'i oyundan aldı ve yerine Tayfur Bingöl dahil oldu.

8660254

"HER ŞEY NORMAL GİDERKEN OYUNCU DEĞİŞTİRİR MİSİNİZ?"

Bu duruma Selçuk Şahin oyundan çıkarken tepki gösterdi. Eşi Emel Şahin ise twitter hesabından Tamer Tuna'yı hedef alan paylaşım yaptı ve yapılan yorumları RT yaptı. Şahin, "49. dakika her şey normal giderken oyuncu değiştirir misiniz anket yapıyorum arkadaşlar?" şeklinde paylaşım yaptı.

8660253

YARDIMCI ANTRENÖRÜ İTTİ

Teknik direktör Tamer Tuna'nın maçtaki değişiklik kararına sinirlenen Selçuk Şahin, kaptanlık pazu bandını yere fırlatırken kendisini sakinleştirmeye çalışan yardımcı antrenörü itti.

Selçuk Şahin'in Fenerbahçe'de oynadığı dönemlerde de tribündeki yerini alan Emel Şahin, sosyal medyadan dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Göztepe'nin yengesinden Tamer Tuna'ya ilginç tepki! ile ilgili etiketler Selçuk Şahin Tamer Tuna emel şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.