Göztepe'de gol sayısında hiçbir oyuncu çift haneye çıkamadı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, bu sezon ligin normal sezonunu yedinci sırada tamamladı ve play-off oynama hakkı kazandı. İzmir temsilcisi, play-off turunda ligi dördüncü sırada bitiren Bodrumspor’la eşleşti. Göztepe, Spor Toto 1. Lig’de bu sezon 45 gol atarken hiçbir oyuncu gol sayısında çift haneye çıkamadı. Sarı-kırmızılılarda en golcü isim 9 golle Yasin Öztekin oldu.

Sarı-kırmızılılar, deplasmanda oynanan müsabakayı 3-1 kaybedince Süper Lig hayallerini gelecek sezona bıraktı. Göztepe'de sezona damga vuran olaylardan biri de hiçbir oyuncusunun gol sayısında çift haneye çıkamaması oldu.

Bu sezon ligde 45 gol atarak ligin en fazla gol atan 10. takımı olan sarı-kırmızılılarda en golcü isim 9 golle Yasin Öztekin olurken, tecrübeli oyuncuyu 5 golle en yakından takip eden isimler ise İsmail Köybaşı ve Kenneth Mamah oldu. Öte yandan Göztepe'nin golcüsü Marko Kvasina, bu sezon ligde sadece iki gol kaydetti.

Göztepe'de gol sayısında hiçbir oyuncu çift haneye çıkamadı ile ilgili etiketler Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.