Göztepe-Yeni Malatyaspor maçında 4 gol var kazanan yok

Son 2 maçını deplasmanda 2-1 kaybeden Göztepe, evinde Yeni Malatyaspor'u aynı skorla yenmek üzereydi ki Ahmet Ildız'ın füzesi partiyi mahvetti. Ünal Karaman'ı göreve getiren İzmir ekibi yeni hocasıyla 3'te 0 yaparken, galibiyet hasreti 3 maça çıkan Malatya'da kaleci Abdulsamed Damlu yine puanı kurtaran isimdi.

Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Göztepe, yeni teknik direktörü Ünal Karaman'la 3. maçında da 3 puanı bir arada göremedi: 2-2. Sarı-Kırmızılılar Cherif NDiaye'nin golleriyle 2 kez öne geçse de Malatya teslim olmadı. Konuk ekip Stevie Mallan ve Ahmet Ildiz'in golleriyle 1 puanı aldı. Sarı-Siyahlılar'da Benjamin Tetteh'in bir şutu da direkten döndü.

Beşiktaş ve Denizlispor deplasmanlarında mağlup olan Göztepe, Ünal Karaman'la çıktığı ilk iç saha maçında 1 puana razı oldu. 13'te Soner Aydoğdu'nun pasını gole çeviren Cherif NDiaye, İzmir ekibini 1-0 öne geçirdi. Malatya'nın devre arasında İskoçya'nın Hibernian takımından kiraladığı İskoç orta saha oyuncusu Stevie Mallan, yeni takımıyla çıktığı ilk maçta golünü attı ve 33'te skora denge geldi: 1-1. NDiaye 73'te takımını bir kez daha öne geçirdi. Senegalli kiralık golcü bu sezon 22 maçta 7 gole ulaştı. Gürsel Aksel Stadı'nda tabelayı belirleyen isim Ahmet İldiz oldu. Gurbetçi orta saha 81'de ceza sahasından çektiği şutla kaleci İrfan Can Eğribayat'ı avladı ve takımına 1 puanı kazandırdı.

0-0 biten Fatih Karagümrük maçında yaptığı kurtarışlara maça damgasını vuran kaleci Abdülsamed Damlu, 90'te Zılj'un füzesinin kurtararak yine kalitesini gösterdi.

Göztepe-Yeni Malatyaspor maçında 4 gol var kazanan yok

3 haftadır kazanamayan Göztepe bu sonuçla puanını 26'ya yükseltti. Göz-Göz'ün hafta sonu fikstüründeki rakibi Gaziantep FK... Ünal Karaman, zorlu deplasmanda ilk galibiyetini almak isteyecek ancak Sa Pinto'nun da yeni takımıyla henüz galibiyeti yok.

Hamza Hamzaoğlu'nun Malatya'sı 1 puanı kurtardı ama galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Puanını 29 yapan Doğu Anadolu ekibi 24. haftada istim üstündeki Trabzonspor'u ağırlayacak.

Göztepe-Yeni Malatyaspor maçında 4 gol var kazanan yok ile ilgili etiketler Göztepe Yeni Malatyaspor Ünal Karaman Cherif Ndiaye Ahmet Ildız Stevie Mallan Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.