Göztepe Voleybol, 10 oyuncu ile yollarını ayırdı

TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol, Nehir Kurtulan, Nazlı Alkan, İlayda Alkan, Gizem Öcal, Ayşe Mert, Cansın Şurgun, Maluh Oliveira, Natalia Lijewska, Ayça Mine Özen ve Şeyma Dilan Öztürk ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Göztepe, TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde yeni sezona iddialı girmek için kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor.

Sarı-kırmızılılar, teknik ekibin raporları istikametinde dış transferlerle kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, sezon içerisinde ihtiyaç duyabileceği oyuncuların da teker teker sözleşmelerini uzatıyor. İzmir temsilcisi yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncularla ise yollarını ayırma yoluna gidiyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Sözleşmeleri sona eren oyuncularımız Nehir Kurtulan, Nazlı Alkan, İlayda Alkan, Gizem Öcal, Ayşe Mert, Cansın Şurgun, Maluh Oliveira, Natalia Lijewska, Ayça Mine Özen ve Şeyma Dilan Öztürk'e sezon boyunca göstermiş oldukları mücadele için teşekkür ediyor, devam eden kariyerlerinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Göztepe Voleybol, 10 oyuncu ile yollarını ayırdı ile ilgili etiketler Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.