Göztepe taraftarlar kulüp binasının önüne 'Sabrımız taşıyor' pankartını astı

Hayat verdiği Giresunspor'un 2 puan gerisinde düşme potasına yerleşen Göztepe'de taraftarlar da isyan etti. Alınan mağlubiyetlerin ardından kahrolan sarı-kırmızılı taraftarlar, kulüp binasının önüne, 'Sabrımız taşıyor' pankartını astı. Sosyal medya üzerinden özellikle teknik direktör Nestor El Maestro'ya yüklenen taraftarlar futbolculara da tepki gösterdi. Göztepe haftaya Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Süper Lig'in 27. haftasında Giresunspor'a da deplasmanda 3-1 mağlup Göztepe'de galibiyet hasreti 4 maça çıktı. 4 maçlık yenilgi serisiyle yeniden düşme hattına giren İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibinde endişe artıyor...

Antalyaspor, Yeni Malatyaspor, Sivasspor ve Medipol Başakşehir maçlarını art arda kazanarak ateş hattından kurtulan Göztepe, milli aranın ardından beklemediği bir seriyle karşılaştı.

İlk olarak İzmir derbisinde evinde Altay'a kaybeden Göztepe, Hatayspor, Galatasaray ve GZT Giresunspor maçlarını kaybederek 27 puanla 17. sıraya geriledi.

Teknik direktör Nestor El Maestro ise Giresunspor karşısında puan alabilecek bir oyun sergilemediklerini belirtti. Sırp teknik adam, "Saha içinde varlığımız ve tempomuz yoktu. Bu anlamda kazanabilmek için çok fazla bir şey yapamadık" dedi.

"YENİLİNCE DEĞİL VAZGEÇİNCE KAYBEDERİZ"

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya ise kesinlikle vazgeçmeyeceklerini ifade etti. Kötü oynayarak Giresunspor maçını kaybettiklerinin altını çizen Papatya, "Rakibimiz ve bizim için önem derecesi yüksek bir karşılaşmaydı. Buna karşın kötü oynayarak kaybettiğimiz bir maç oldu. Sezonun en ışık vermeyen ve hiçbir bölümünde varlık gösteremediğimiz müsabakayı geride bıraktık. Bu sebeple ekstra üzüntülüyüz. Ligin ikinci yarısı ile elde ettiğimiz iyi oyun ve galibiyet serisiyle kazandığımız avantajımızı maalesef bu maçla tükettik. Tabii ki pes etmeyeceğiz. Henüz hiçbir şey bitmedi. Kasımpaşa maçı ile kötü gidişata dur dememiz gerekiyor. Bunun için ne gerekiyorsa yapmak için mücadele vereceğiz. Taraftarımızın söylediği gibi, “yenilince değil vazgeçersek kaybederiz, asla vazgeçmeyeceğiz" yorumunu yaptı. 

MEHMET SEPİL DURUMA EL ATTI

Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil duruma el attı. Kalan 11 haftada her maça final gözüyle bakan sarı-kırmızılıların başkanının, Urla Adnan Süvari Tesisleri'ne üs kuracağı ifade edildi.

Sepil'in sezon sonuna kadar takımla çok yakından ilgileneceği ve oyuncuları motive etmek için daha fazla yoğun mesai harcayacağı kaydedildi.

Kötü gidişata el birliği ile son vermeyi planlayan Mehmet Sepil'in maddi ve manevi olarak tüm imkanları seferber ettiği vurgulandı.

Göztepe taraftarlar kulüp binasının önüne 'Sabrımız taşıyor' pankartını astı ile ilgili etiketler Göztepe Nestor El Maestro mehmet sepil Talat Papatya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.