Göztepe Southampton'la 1-1 berabere kaldı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, sezonun ilk hazırlık maçında İngiltere Championship ekiplerinden Southampton'ı konuk etti. İzmir'de İngiliz ekibini konuk eden sarı-kırmızılı takım, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmayı Göztepe Başkanı, aynı zamanda Southampton'ın da CEO'su olan Rasmus Ankersen de tribünden takip etti.

Göztepe, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Mateusz Lis, Ogün Bayrak, Atınç Nukan, Tarkan Serbest, Ali Dere, İsmail Köybaşı, Yalçın Kayan, Romal Palmer, Aliou Traore, Obinna Mamah ve Ngalina ilk 11’i ile başladı. Sarı-kırmızılılar ilk yarıyı Yalçın Kayan’ın 26. dakikadaki golü ile 1-0 önde tamamladı.

Göztepe, mücadelenin ikinci yarısına ise Arda Özçimen, Uğur Yıldız, Erkam Kömür, Erhan Gottwalt, Taha Altıkardeş, Emre Gedik, Tuğbey Akgün, İzzet Furkan, Tijanic, Diallo ve Kvasina 11'i ile çıktı. Southampton, 58. dakikada Ward Prowse'un ayağından penaltı kaçırırken, 64. dakikada ise Alcaraz ile eşitliği yakaladı. Mücadele 1-1 sona erdi.
 

Göztepe Southampton'la 1-1 berabere kaldı ile ilgili etiketler Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.