Göztepe Kulübü'nün hisseleriyle ilgilenen Rasmus Ankersen, İzmir'de yetkililerle görüştü

Spor Toto Süper Lig'e veda eden Göztepe'de, kulübün sahibi Mehmet Sepil, Sport Republic şirketinin kurucu ortağı Rasmus Ankersen ile bir süredir devir için görüşmelerini sürdürüyordu. Geçtiğimiz aylarda İzmir'e gelen Rasmus Ankersen, tesisleri ve stadyumu gezdikten sonra İzmir'den ayrılmıştı. Danimarkalı iş insanı yeniden İzmir'e gelerek Mehmet Sepil ve Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya ile toplantı yaptı.

Göztepe Spor Kulübü sahibi Mehmet Sepil ve başkan vekili Talat Papatya, kulübün hisse devir süreciyle alakalı Sport Republic şirketinin kurucu ortağı Danimarkalı Rasmus Ankersen ile bir araya geldi. Sarı-kırmızılı kulübün devir işlemlerinin önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor.

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe Sportif Yatırımlar AŞ sahibi Mehmet Sepil'in kulübün hisse devri ile ilgili görüştüğü Ankersen'in, İzmir'e geldiğini söyledi.

Hisse devri ile ilgili herhangi bir sorunun olmadığını, bürokratik işlemlerin sürdüğünü kaydeden Papatya, imza aşamasına gelindiğinde kamuoyuna bilgilendirme yapılacağını kaydetti.

 

Göztepe Kulübü'nün hisseleriyle ilgilenen Rasmus Ankersen, İzmir'de yetkililerle görüştü ile ilgili etiketler Göztepe İzmir Sport Republic Talat Papatya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.