Göztepe evinde Kasımpaşa'yı tek golle geçti

Göztepe evinde Kasımpaşa'yı tek golle mağlup ederek 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Geçen hafta Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yıkan golü atan Halil Akbunar bu hafta da 3 puanı getiren golün asistini Ndiaye'ye yaptı.

Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Göztepe, 3 puanı tek golle aldı: 1-0. Ege'nin Sarı-Kırmızılı ekibine galibiyeti getiren golü Cherif Ndiaye attı.

Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde çıktığı ilk 4 maçta 1 puan toplayabilen Göz Göz, 5. maçta Medipol Başakşehir'i, geçen hafta da Kadıköy'de Fenerbahçe'yi mağlup etmişti. Bu hafta da Kasımpaşa engelini geçen Göztepe 3'te 3 yaptı.

Geçen hafta 3-2'lik Fatih Karagümrük galibiyetiyle 4 maçlık kazanamama serisine son veren ve moral bulan Fuat Çapa yönetimindeki Kasımpaşa, 15'te Derrick Luckassen'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

Göztepe'nin golü ise 25'te geldi... Kaptan Halil Akbunar'ın soldan ortasını arka direkte tamamlayan Pape Cherif Ndiaye takımını 1-0 öne geçirdi. Sezon başında Hırvatistan'ın HNK Gorica takımından kiralanan 25 yaşındaki Senegalli golcü 25 maçta 8 gole ulaştı. 2 de asisti bulunan Ndiaye, Göztepe'nin en golcü ismi konumunda...

Göztepe'de Berkan Emir 84'te 2. sarı karttan kırmızı kart gördü.

Göztepe evinde Kasımpaşa'yı tek golle geçti

Göztepe'nin çocuğu Halil Akbunar, Ndiaye'ye attırdığı golle bu sezon 25 lig maçında 8 gol, 8 asiste ulaştı. Kariyer sezonunu geçiren 27 yaşındaki futbolcu, geçen hafta da Fenerbahçe zaferini getiren golü atmıştı.

İzmir ekibi bu galibiyetle puanını 35'e yükseltti. Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı. Hafta içi fikstüründe Göztepe, Alanyaspor'a konuk olurken Paşa'nın evindeki rakibi Trabzonspor...

Göztepe evinde Kasımpaşa'yı tek golle geçti ile ilgili etiketler Göztepe Kasımpaşa Ünal Karaman Cherif Ndiaye Halil Akbunar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.