Göztepe İzmir'i arkasına aldı: Bütün kent maçta...

TFF 1. Lig Play-Off Finali’nde Göztepe, Antalya’da Eskişehir ile Süper Lig için karşı karşıya geliyor. Bu akşam 21.30’da başlayan olan müthiş maç TRT Spor'dan canlı yayınlanıyor. Stat yolunu tutan Göz-Göz taraftarları her yeri bayram alanına çevirmeye başladı.

TFF 1. Lig'de Göztepe için büyük gün geldi çattı. Süper Lig'den küme düştüğü 2003 yılından bu yana 14 yılda amatör küme, 3. Lig, 2. Lig ve 1. Lig'de mücadele eden Göz- Göz'ün önünde Türkiye'nin devler arenasına yükselmek için artık bir 90 dakika kaldı. Bu sezon Türkerler Holding sponsorluğunda 'Mahall Bomonti İzmir' göğüs reklamı ile sahaya çıkan Göztepe, iyi geçen bir sezonun ardından play-off'lara kalmayı başardı. Göztepe, büyük finalde bugün Eskişehirspor ile karşılaşacak. TFF 1. Lig Play-Off Finali Antalya Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

gAz_gAz

Normal sezonu 5. sırada bitiren ve yarı finalde Boluspor'u eleyen Göztepe, Giresunspor'u safdışı finale adını yazdıran Eskişehirspor ile Süper Lig için zorlu bir 90 dakika oynayacak. Karşılaşmayı TRT SPOR canlı olarak ekranlara getirecek. Göztepe'de Almanya'da fıtık ameliyatı olan Hakan Barış dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı bulunan Benjamin Fuchs ve Murat Akın da tam olarak iyileşti.

Göztepe'nin bu seneki başarılı performansın arkasında yatan büyük taraftar desteği final maçında zirveye ulaştı. 14 yıllık Süper Lig özlemini dindirmek isteyen efsane kulüp ve ona gönül verenler bu akşam tek yürek olarak sahaya çıkacaklar.

ggg

HER YER SARI-KIRMIZI!

Bu akşam Antalya Stadı'nda oynanacak mücadele saat 21:30'da başlayacak. Bu final karşılaşmasında da takımını yalnız bırakmayan Göz-Göz taraftarı stad yollarına çoktan düştü. Marşlar tezahuratlar eşliğinde stada giden taraftarlar geçtikleri her yeri sarı kırmızılarla donattılar.

Göztepe İzmir'i arkasına aldı: Bütün kent maçta... ile ilgili etiketler Göztepe Eskişehir Antalya TFF 1. Lig Türkerler Holding play-off finnal
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.