Göztepe'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Hatayspor'dan 4 maçlık galibiyet serisi

Hatayspor galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Süper Lig'in 6. haftasında Göztepe'ye konuk olan Akdeniz ekibi zorlu deplasmanda Mame Biram Diouf'un golleriyle 2-0 galip geldi. Ömer Erdoğan'ın takımında Fenerbahçe sınavı öncesi moraller tavan yaptı.

Süper Lig'in 6. haftasında Göztepe'ye konuk olan Hatayspor, 3 puanı 2-0'lık galibiyetle aldı. Ömer Erdoğan'ın takımı bu sonuçla galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Son 3 haftada Alanyaspor, Çaykur Rizespor ve Kayserispor'u mağlup eden Akdeniz ekibi bu maçlarda 9 gol atarken kalesinde yalnızca 1 gol görmüştü. İzmir'e oldukça formda gelen Bordo-Beyazlılar, seriyi 4 maça, puanını ise 13'e yükseltti.

Hatayspor zorlu deplasmanda 35. dakikida Mame Biram Diouf'un golüyle 0-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 33 yaşındaki Senegalli yıldız 78'de bir kez daha sahneye çıktı ve 2. golünü attı. Diouf bu sezon 6 maçta 4 gol, 1 asistle oynuyor. Gürcü kanat oyuncusu Saba ise asistlerine devam ediyor.

BEYKAN ŞİMŞEK 13 DAKİKADA KIZARDI

Göztepe'de 63. dakikada oyuna giren Beykan Şimşek, 76'da direkt kırmızı kartla oyundan atıldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Hafta sonu oynanan İzmir derbisinde Altay'a son dakika golüyle 2-1 kaybeden Sarı-Kırmızılılar 5 puanda kaldı.

Nestor el Maestro'nun takımı 7. haftada Galatasaray deplasmanında... Hatayspor ise Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Göztepe'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Hatayspor'dan 4 maçlık galibiyet serisi

Göztepe'yi deplasmanda 2-0 mağlup eden Hatayspor'dan 4 maçlık galibiyet serisi ile ilgili etiketler Hatayspor Göztepe ömer erdoğan mame biram diouf Saba Lobzhanidze
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.