Göztepe'nin Brezilyalı yıldızı Guilherme Çin yolcusu

Göztepe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Guilherme'nin Çin'e transfer olacağı öğrenildi. Çin'den bir kulübün, deneyimli oyuncunun sözleşmesinde yer alan serbest kalma maddesinden yararlanıp Guilherme'yi satın almak için sarı-kırmızılılarla anlaştığı ortaya çıktı.

Göztepe'de bu akşam ki Galatasaray maçı öncesi bir flaş gelişme daha yaşandı. Üç futbolcusuun koronavirüs testi pozitif çıkan İzmir ekibinde, Brezilyalı yıldız Guilherme de transfer nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Transferin hafta sonuna kadar resmiyet kazanacağı bildirildi.

Göztepe'ye sezon başında Trabzonspor'dan gelen 29 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılılarla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Göz-Göz ile Süper Lig'de 10 maça çıkan Guilherme, 730 dakika sahada kalıp, 3 gol attı, 1 de asist yaptı.

Göztepe'nin Brezilyalı yıldızı Guilherme Çin yolcusu ile ilgili etiketler Göztepe Guilherme
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.