Göztepe galibiyetinin ardından tribünlere çağırılan Önder Karaveli gözyaşlarını tutamadı

Beşiktaş'ın sahasında Göztepe'yi 2-1 mağlup ettiği maçın ardından tribünlere çağırılan Teknik Sorumlu Önder Karaveli, taraftarın desteği sonrasında gözyaşlarını tutamadı. Siyah-Beyazlı taraftarların yeni sevgilisi haline gelen Karaveli'yle yola devam edilecek mi? Başkan Ahmet Nur Çebi bu konuda flaş açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 18. haftasında Göztepe'yi konuk eden Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Siyah-Beyazlılar Önder Karaveli yönetiminde 3 maçta 7 puan topladı.

Ersin Destanoğlu'nun kurtardığı penaltının yanı sıra, Rosier'in kırmızı kart görmesiyle mücadeleyi 10 kişi tamamlamasına karşın 3 puana uzanmasını bilen siyah-beyazlılarda, maç sonunda taraftarlar takımlarına büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Futbolcularla galibiyeti kutlayan siyah-beyazlı tribünler, daha sonra Teknik Sorumlu Önder Karaveli'ye tezahüratlarda bulundu. Tribünleri tek tek gezen Önder Karaveli, taraftarların kendisine yaptığı 'Beşiktaş'ın çocuğu Önder Hoca' tezahüratları sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Göztepe galibiyetinin ardından tribünlere çağırılan Önder Karaveli gözyaşlarını tutamadı

AHMET NUR ÇEBİ'DE KARAVELİ AÇIKLAMASI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Önder Karaveli'yle devam edilip edilmeyeceğine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Maç çıkışı konuşan Çebi, şunları söyledi:

"Önder Hoca'nın hak ettiği bir şeyi, Önder Hoca'nın elinden başka birinin alması söz konusu değil. Önder Hoca, sağ ise, selamet ise Katar'daki maçta da takımın başında olur. O maçtan sonra da olur. Hocam iyidir ve tercihimdir. Projelerime uygun bir hocadır ve onunla yürümek istiyorum. Teknik adam konusunda şu anda ilk şans Önder Karaveli hocamızın. Takımı çok iyi idare ediyor. Başarılıysa, 3 sene, 5 sene takımın başında kalsın."

 

Göztepe galibiyetinin ardından tribünlere çağırılan Önder Karaveli gözyaşlarını tutamadı ile ilgili etiketler Beşiktaş Göztepe Ahmet Nur Çebi Önder Karaveli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.