Galatasaray zorlu Göztepe deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı

Son 6 maçta 13 puan kaybeden, evinde 3 maçtır kazanamayan ve şampiyonluk yarışına havlu atmak üzere olan Galatasaray, Göztepe deplasmanında dirildi! 3 forvetinden yoksun çıkan Cim Bom'da Kerem Aktürkoğlu attığı 3 golle galibiyeti getiren ve takımını yarışta tutan isim oldu.

Süper Lig'in 35. haftasında Göztepe'ye konuk olan Galatasaray, 3 puanı 3 golle aldı. Sarı-Kırmızılılar'a galibiyet getiren golleri Kerem Aktürkoğlu attı. Geçen sezon Erzincanspor formasıyla 3. Lig'de mücadele eden 22 yaşındaki Muhammed Kerem Aktürkoğlu, bu sezon kendisine çok güvenen Fatih Terim'in verdiği şansı çok iyi değerlendirdi ve Galatasaray'ın jokeri olmayı başardı.

İzmir deplasmanına zirvenin 8 puan gerisinde giden ve henüz 8. dakikada kalesinde golü gören Cim Bom, Falcao, Mohamed ve Babel'in olmadığı maçta Halil Dervişoğlu&Kerem Aktürkoğlu ikilisiyle galibiyete uzandı. Puanını 65'e yükselten Fatih Terim'in takımı haftaya Trabzonspor'u ağırlayacak.

Galatasaray zorlu Göztepe deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı

Dk. 9 MUAZZAM GOL! Burekovic soldan ortaladı Fousseni Diabaté topun gelişine akrobatik bir voleyle uzun yıllar unutulmayacak güzellikte bir gole imzasını attı. Göztepe'nin bu sezon attığı en erken gol... 1-0.

Dk. 19 GOL! Galatasaray beraberlik golünü çabuk buldu. Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez 11'de başlayan Halil Dervişoğlu'nun pasını gole çeviren Kerem Aktürkoğlu skoru 1-1'e getirdi. Kerem'in bu sezon Süper Lig'deki 4. golü...

Dk. 39 GOL! Galatasaray'da Falcao yok, Mohamed yok, Kerem Aktürkoğlu var: 1-2.

Dk. 42 KIRMIZI KART! Gole giden Halil Dervişoğlu takılıp düştü, hakem Fırat Aydınus müdahalenin Göztepe'li Berkan'dan geldiğine hükmedip kırmızı kart gösterdi. Göztepe evinde 10 kişi kaldı ama VAR'dan pozsiyonu izleyen Aydınus öncesine ofsaytı tespti edip kırmızı kartı geri aldı.

Galatasaray zorlu Göztepe deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı - Resim : 2

Dk. 64 GOL! Halil Dervişoğlu'nun kazandırdırdığı penaltıyı gole çeviren Kerem Aktürkoğlu hat-trick yaptı ve skoru 3-1'e getirdi. Kerem'in gecesi...

Yönetim krizi yaşayan Galatasaray, Beşiktaş'ın puan kaybettiği, Fenerbahçe'nin de milli kaleci Altay Bayındır'ı kaybettiği haftayı 3 puanla kapatıp son 6 haftada şampiyonluk için umutlanmak istiyordu ve başardı.

Fatih Terim'in cezası bitti ve Göztepe maçıyla takımın başına döndü. Ancak Sarı-Kırmızılılar'da bu kez de golcü krizi yaşanıyor. Falcao, Mohamed ve Babel bu maçta forma giyemedi. Devre arası transferi Halil Dervişoğlu ileri uçta görev yaptı. Aslan'ın Göztepe 11'i şöyle:

Muslera, Şener, Luyindama, Marcao, Saracchi, Gedson, Taylan, Feghouli, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu

Ünal Karaman yönetimindeki Göztepe ise 2 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. Milli stoper Alpaslan Öztürk'ün forma giyemediği İzmir'in Sarı-Kırmızılı  46 puanda kaldı. Göz-Göz'ün Galatasaray maçı 11'i: İrfan Can, Gassama, Berkan, Atınç, Dzenan, Obinna, Soner, Diabate, Halil, Cherif, Jahovic

Galatasaray zorlu Göztepe deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı ile ilgili etiketler Galatasaray Göztepe Fatih Terim Ünal Karaman Kerem Aktürkoğlu Halil Dervişoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.