Göztepe ile Fenerbahçe 2-2 berabere kaldı!

Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde Göztepe ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 sona erdi.

Süper Lig 13. hafta maçında Göztepe, evinde Fenerbahçe'yi ağırladı. 

Nefesleri kesen mücadele, karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

Göztepe'nin gollerini 7. dakikada Casto ve 63. dakikada penaltıdan Alpaslan kaydederken, Fenerbahçe'nin gollerini 44. dakikada Serdar Aziz ve 68. dakikada Rodrigues attı.

Göztepe ile Fenerbahçe 2-2 berabere kaldı!

Maçın önemli anları...

GÖZTEPE 2 - 2 FENERBAHÇE

90+1' KIRMIZI KART! Fenerbahçe'de Luiz Gustavo, Halil'e yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı.

87' DİREK! Ferdi Kadıoğlu'nun kullandığı köşe vuruşunda Ozan Tufan kafayı vurdu ancak top direkten döndü.

80' Göztepe'den inanılmaz pozisyonlar! Konuk ekipte önce Victor Moses daha sonra da Luiz Gustavo, Göztepeli futbolcuların şutlarına geçit vermedi.

68' GOL! Fenerbahçe eşitliği yakaladı! Max Kruse'nin ortasını Vedat Muriqi kafayla indirdi, Garry Rodrigues'e kale önünde topu ağlara gönderdi.

63' GOL! Tekrarlanan penaltıda topun başına geçen Alpaslan bu kez golü attı.

60' GOL İPTAL! Fenerbahçe'de Victor Moses'ın attığı gol, Göztepe'nin penaltısı tekrarlanacağı için iptal edildi. Abdülkadir Bitigen, VAR incelemesi sonrası, Altay penaltı sırasında çizgiyi terkettiği için penaltı atışının tekrarlanmasına karar verdi.

58' PENALTI KAÇTI! Alpaslan'ın kullandığı penaltı atışında kaleci Altay gole izin vermedi. Ancak Altay vuruştan önce kalesini terk ettiği için penaltı tekrarlanacak.

56' PENALTI! Sol kanattan ceza sahasına giren Soner, Luiz Gustavo'nun müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Abdülkadir Bitigen, VAR incelemesinin ardından penaltı noktasını işaret etti.

İkinci yarı başladı...

İlk yarı sona erdi...

45' Savunma arkasına atılan pasla karşı karşıya kalan Deniz Türüç kaleciden sıyrılmak isterken açısını kaybetti ve önemli bir fırsattan yararlanamadı.

44' GOL! Emre'nin sol kanattan kullandığı serbest vuruşta penaltı noktasının biraz önünde iyi yükselen Serdar Aziz güzel bir kafa vuruşuyla skora dengeyi getiren golü kaydetti.

41' Serdar sol kanatta topla buluştu ve ortasını yaptı. Kale sahasındaki Alpaslan yakın mesafeden topa dokunamadı.

39' Serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşünen Berkan'ın vuruşunu kaleci Altay aynı güzellikte bir kurtarışla engellemeyi başardı.

36' Rodrigues'in derin pasında savunma arkasına sarkan Deniz çaprazdan çok sert vurdu fakat kaleci Beto'yu geçemedi.

21' Sağ kanatta topla buluşan Halil Akbunar sol ayağıyla kale sahasına müthiş bir orta yolladı fakat Serdar Gürler topu yakın mesafeden kafayla dışarı attı.

21' Ceza sahası dışında topla buluşan Gustavo sol ayağıyla sert vurdu fakat top direğin dibinden dışarı gitti.

18' Sol kanatta topla buluşan Rodrigues içeri sokuldu ve önünü boşaltıp şutunu attı. Savunmaya çarpan top yandan kornere gitti.

12' Kruse'nin pasıyla topla buluşan Deniz'in ceza yayının biraz gerisinden attığı şutta top yandan  az farkla dışarı gitti.

7' GOL! Göztepe atağında ceza sahasına gelen ortayı Zanka kafayla karşıladı. Ceza yayının hemen gerisinde topu kontrol eden Castro sol ayağıyla uzak köşeye vurdu. Kaleci Altay'ı geçen top direğe de çarparak ağlarla buluştu ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

5' Luiz Gustavo'nun sol kanattan yaptıüı ortada altıpas üzerinde Kruse'nin kafa vuruşu üstten dışarı gitti.

3' Titi'nin büyük hatasında topu alan Kruse hızla rakip ceza sahasına yaklaştı. Alman yıldız Alpaslan'dan sıyrılamayınca sarı-lacivertliler önemli bir fırsattan yararlanamamış oldu.

İlk düdük çaldı ve maç başladı...

İLK 11'LER

Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Alpaslan, Berkan, Castro, Soner, Napoeloni, Halil, Serdar, Jerome

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Zanka, Serdar, Deniz, Gustavo, Ozan, Emre, Moses, Rodrigues, Kruse

 

Göztepe ile Fenerbahçe 2-2 berabere kaldı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Göztepe İzmir Bornova Stadı