Göztepe, Emir Ortakaya'yı yeniden kiralayacak

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’den kiraladığı Emir Ortakaya'yı bir sezon daha kiralamak için harekete geçti. İzmir temsilcisi, geçen sezon Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Emir Ortakaya'yı yeniden kiralamak istiyor.

19 yaşındaki savunmacı, yeni sezon öncesi Fenerbahçe'nin oynadığı 4 hazırlık karşılaşmasının sadece bir tanesinde görev alırken sarı-lacivertlilerin UEFA'ya bildirdiği Konferans Ligi kadrosunda da yer almadı. Durum böyle olunca İzmir ekibinin, Emir için yeniden kiralık formülünü devreye sokması bekleniyor.

GÖZTEPE'DE DİKKATLERİ ÇEKTİ

Geride kalan sezon Göztepe'de en istikrarlı oyuncuların başında yer alan ve gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 19 yaşındaki savunmacıyla Süper Lig, 1. Lig ve Avrupa kulüpleri ilgileniyor. Öte yandan Emir Ortakaya'nın da gelişimi için Göztepe'ye dönmeye sıcak baktığı da öğrenildi.

Göztepe, Emir Ortakaya'yı yeniden kiralayacak ile ilgili etiketler Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.