Göztepe dış sahada bir başka

Spor Toto 1. Lig'de üst üste evinde Bodrumspor ve Sakaryaspor mağlubiyetleriyle taraftarını üzen Göztepe, kötü gidişatı Erzurum’da durdurdu. Sarı-kırmızılılar Erzurumspor FK deplasmanında 1-0 galip gelerek hem kara bulutları dağıttı hem de yeniden play-off yolunda umutlandı. Göztepe, bu sezon deplasmanda 3 puan aldığı 4 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı.

Göztepe, Spor Toto 1. Lig'de bu sezon dış sahada önemli bir grafik çiziyor. Sarı-kırmızılı ekip, deplasmanda aldığı 4 galibiyette de kalesini gole kapatmayı başardı. Sarı-kırmızılılar, Sakaryaspor, Yeni Malatyaspor ve Erzurumspor FK'yı 1-0, Çaykur Rizespor'u ise 2-0 mağlup etti.

Böylece Göztepe, sadece dış sahada 2-2 sonra eren ve 1 puan aldığı Adanaspor maçında kalesinde gol görmüş oldu. Öte yandan sarı-kırmızılı takım, rakiplerine konuk olduğu müsabakalarda 13 puan toplayarak bu alanda ligin en iyi 7. takımı konumunda bulunuyor.

Göztepe dış sahada bir başka ile ilgili etiketler Spor Toto 1. Lig Göztepe
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.