Göztepe Beşiktaş maç özeti

Göztepe Beşiktaş maç özeti... Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Futbolseveler Göztepe Beşiktaş maçının özetini izlemek istiyor ve gollerini merak ediyor. İşte detaylar...

Göztepe Beşiktaş maç özeti... Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe sahasında Beşiktaş ile karı karşıya geldio. Futbolseverler maçın özetini merak ediyor ve golleri araştırıyor. Karşılaşmanın geniş özeti ve golleri haberimizde...

Göztepe Beşiktaş maç özeti

MAÇIN ÖZETİ

83' Sol kanattan atılan kısa pasa hareketlenen Caner Erkin ceza sahası içinde ofsaytta kalıyor.

81' Göztepe ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Halil Akbunar çıkıyor ve yerini Tayfur Bingöl'e bırakıyor.

81' Orta alanda kısa pasla topla buluşan Halil Akbunar uzaklardan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Loris Karius'un kontrolünde dışarı çıkıyor.

73' Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Andre Castro uzaklardan kaleye şutunu çekiyor. Bu topa kaleci Loris Karius müdahalesini yapıyor. Üst direğe de çarpan top oyun alanına geri dönüyor.

72' Gökhan Gönül, Andre Castro'ya yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

71' Beşiktaş ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Jeremain Lens çıkıyor ve yerini Mustafa Pektemek'e bırakıyor.

60' Golün pasını veren oyuncu Berkan Emir oluyor.

60' GOOOLL!! Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonraısnda topun başına geçen Berkan Emir ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas içinde bu topa hareketlenen Wallace Reis kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Göztepe, Wallace Reis'in golüyle skoru 2-0'a taşıyor.

58' Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Ryan Babel ceza sahası içine girer girmez kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

54' Orta alandan atılan ara pasına hareketlenen Cameron Jerome ceza sahası yayı içinde ofsaytta kalıyor.

51' Golün pasını veren oyuncu Andre Castro oluyor.

51' GOOOLL!! Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Andre Castro ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen önünde bu topa hareketlenen Cameron Jerome kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Göztepe, Cameron Jerome'un golüyle 1-0 öne geçiyor.

46' İkinci yarı başladı

45' Hakem Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. İlk yarıda taraflardan herhangi bir gol sesi çıkmıyor.

45' Orta alandan atılan uzun topa hareketlenen Vagner Love ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top diğer kale direğinin yanından dışarı çıkıyor.

45' İlk yarının sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

45' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Yasin Öztekin ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Wallace Reis vuruşunu yapıyor ancak bu topu arka direkte Gökhan Gönül kaleye gitmesini engelliyor.

40' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

39' Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Oğuzhan Özyakup ceza sahası içinden kaleye şutunu çekmek istiyor ancak bu top savunma oyuncusuna çarpıp kornere gidiyor.

31' Sol kanatta Oğuzhan Özyakup'un kısa pasıyla topla buluşan Tolgay Arslan ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top kalecinin kontrolünde dışarı çıkıyor.

26' Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Berkan Emir ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direğe yakın bölgede altıpas içine hareketlenen Halil Akbunar kaf avuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin hemen üzerinden dışarı çıkıyor.

22' Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Andre Poko ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top araya giren savunma oyuncuları tarafından tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

20' Wallace Reis, penaltı sonrasında yaptığı itirazları sebebiyle sarı kartla cezalandırılıyor.

20' Oğuzhan Özyakup sert bir vuruş yapıyor ve kaleci Beto bu köşeyi tahmin ediyor. Kaleci Beto sağ tarafına gelen topu tokatlayarak kornere gönderiyor. Beşiktaş bu penaltıdan yararlanamıyor.

16' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları kafayla kornere gönderiyor.

12' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Yasin Öztekin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

9' Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Oğuzhan Özyakup ceza sahası içine yerden pasını gönderiyor ancak bu top araya giren savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

4' Oğuzhan Özyakup ceza sahası dışında savunmadan geri dönen topa yumuşak bir vuruş yapıyor. Bu top kaleci Beto'nun kontrolünde kalıyor.

2' Sol kanattan Caner Erkin'in gönderdiği uzun topa hareketlenen Vagner Love ofsaytta kalıyor.

1' Hakem Fırat Aydınus maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Beşiktaş'lı oyuncuları vuruşuyla maç başlıyor.

- İki takım arasındaki son karşılaşma geçtiğimiz Nisan ayında ve Beşiktaş'ın sahasında gerçekleşmişti. Bu karşılaşma 5-1'lik Beşiktaş galibiyetiyle sona ermişti.

- İki takım arasında daha önce oynanan 53 karşılaşma bulunmakta. Bu maçlarda Beşiktaş'ın 28 galibiyeti bulunurken, Göztepe'nin 8 galibiyeti bulunmakta. Aralarındaki 17 maçta ise eşitlik bozulmadı. Beşiktaş'ın attığı 88 gole Göztepe 46 golle karşılık verdi.

- İzmir'de futbol için oldukça güzel bir hava var.

- Beşiktaş'da sakatlıkları bulunan Adriano Correia, Adem Ljajic ve Pepe'nin yanı sıra kırmızı kart cezası bulunan Domagoj Vida bu maçta forma şansı bulamıyor.
- Göztepe'de sakatlıkları bulunan Kerem Atakan Kesgin ve Adama Traore bu maçta forma şansı bulamıyor.

Göztepe Beşiktaş maç özeti ile ilgili etiketler Beşiktaş Göztepe Maç özeti izle geniş özet goller
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.