Göztepe ile Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı, Mario Balotelli'nin attığı gol olay oldu

İlk yarının son bölümünde 3 maçlık galibiyet serisi yakalayarak üst sıralara tırmanan Adana Demirspor, 19. haftada Göztepe'nin konuğu oldu. İlk yarıyı Mario Balotelli'nin attığı nefis golle 0-1 önde tamamlayan Adana ekibi, Raoul'ün kendi kalesine attığı golle 1-1'e razı oldu. Son 10 maçında tek galibiyeti bulunan İzmir ekibi 2. yarıda tek kale oynamasına rağmen galibiyete uzanamadı...

1-1

Dk. 15 GOL! Göztepe kalecisi İrfan Can hatalı çıktı, kalecinin önde olduğunu gören Mario Balotelli yaklaşık 25 metreden nefis vurdu, sezonun en güzel gollerinden birini attı. 

Dk. 78 GOL! Kaleciye geri pas vermek isterken topu kendi ağlarına yollayan Rasoul takımını yaktı: 1-1.

Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetti.

Son 4 haftadır 3 puan alamayan Göztepe, 19. haftaya 15 puanla 19. sırada tamamladı.. Teknik direktör Nestor El Maestro yönetimindeki İzmir ekibi son maçında Beşiktaş'a konuk olmuş, öne geçtiği maçı 2-1 kaybetmişti.

3 maçlık galibiyet serisiyle İzmir'e gelen Vincenzo Montella yönetimindeki Adana ekibi ise ilk yarının son haftasına 30 puanla 6. sırada girdi.

GÖZTEPE: İrfan, Kerim, Arslanagic, Atınç, Romero, Berkan, Soner, Obinna, Tjanic, Lourency, Jahovic

ADANA DEMİRSPOR: Muric, Tarık, Tayyip, Samet, Kaan, Stambouli, Gökhan, Yunus, Bjarnason, Vargas, Balotelli

Adana Demirspor'la 17. randevu

Süper Lig'de rakibiyle 16 maça çıkan Göztepe, bu müsabakalarda 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda 14 gol bulan sarı-kırmızılı ekip kalesinde 15 gol gördü. İzmir'deki 8 müsabakada Adana Demirspor'a mağlup olmayan Göztepe, bu karşılaşmalarda 4 galibiyet ve 4 beraberlik aldı.

Göztepe ile Adana Demirspor 1-1 berabere kaldı, Mario Balotelli'nin attığı gol olay oldu ile ilgili etiketler Göztepe Adana Demirspor Nestor El Maestro Vincenzo Montella mario balotelli
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.