"Gözlerim doğa olaylarından etkileniyor"

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, doğa olaylarının kendisini etkilediğini belirterek deprem öncesinde çektiği fotoğrafı Twitter hesabından paylaştı. Polat, kısa süre içinde Twitter'da TT oldu.

İstanbul'da saat 14.00 sıralarında meydana gelen deprem büyük panik yarattı. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 6,0 olarak açıklarken, AFAD depremin şiddetini 5,8 olarak duyurdu.

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, doğa olaylarının kendisini çok etkilediğini belirterek depremden bir gece önce gözlerinin kızardığını gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Bugün meydana gelen deprem sonrasında Polat'ın gözleri Twitter'da gündem oldu.

"DOĞA OLAYLARI BENİ ÇOK ETKİLİYOR"

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre 24 Eylül'de Marmara Denizi'nde iki deprem meydana geldi. İlk deprem Avcılar açıklarında 2.5 şiddeti ile kaydedilirken ikinci deprem ise Silivri açıklarında 4.7 şiddetinde yaşandı. Şarkıcı Ebru Polat da sosyal medya hesabı Twitter üzerinden gözlerini çektiği bir fotoğrafı "Doğa olayları beni çok etkiliyor. Dün gece gözlerim bu haldeydi, sabah deprem oldu." notuyla paylaştı.

"Gözlerim doğa olaylarından etkileniyor"

TWITTER'DA ALAY KONUSU OLDU

İstanbul'da saat 13.59'da 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kent genelinde şiddetli şekilde hissedilen sarsıntı sonrası 4.1 ve 4.0 büyüklüğünde sarsıntılar kaydedildi. Büyük korkunun yaşandığı deprem sonrası Ebru Polat'ın gözleri Twitter'da gündem oldu.

Binlerce sosyal medya kullanıcısı "Devletin Ebru Polat'ın gözüne göre tedbir alınması gerek", "İyi misin gözün falan çıkmamıştır inşallah" ve "İstanbul'da yaşayanlar olarak senden nefret ediyoruz insan depremi önceden uyarır" gibi yorumlar yapıldı.

 

"Gözlerim doğa olaylarından etkileniyor" ile ilgili etiketler Twitter Avcılar Silivri AFAD AKOM Marmara Ebru Polat