Gözler Valencia-Batshuayi ikilisinde

Avrupa'nın en tehlikeli 3. hücum ikilisi olan Enner Valencia ve Michy Batshuayi, yakaladıkları müthiş performansla tam anlamıyla rakip savunmacıların kâbusu olmuş durumda.

Fenerbahçe'de Enner Valencia, 33 yaşında kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Fanatik'te yer alan habere göre; yaz transfer döneminin son günlerinde sürpriz bir şekilde transfer edilen Michy Batshuayi de adeta ikinci baharını yaşıyor. Bu ikili, yakaladıkları müthiş performansla tam anlamıyla rakip savunmacıların kâbusu olmuş durumda.

Lig ve Avrupa maçlarında Valencia'nın 25, Batshuayi'nin ise 13 olmak üzere toplamda 38 golleri bulunuyor. Avrupa'da sarı-lacivertliler takımın vurucu timini geçebilen sadece iki tane ikili var: PSG'de toplam 42 gol katkısı veren Lionel Messi ve Kylian Mbappe ile Manchester City'de aynı gol sayısına ulaşan Erling Haaland ile Phil Foden...

BATSHUAYI İKİNCİ YARIDA

Sevilla karşısında bu ikili yine sarı-lacivertli takımın en büyük kozu olacak. Enner Valencia'nın her zamanki gibi maça 11'de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Sakatlığını yeni atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Michy Batshuayi'nin ise karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna dahil olması bekleniyor.

Gözler Valencia-Batshuayi ikilisinde ile ilgili etiketler Valencia Fenerbahçe Süper Lig