Gözler Şubat ayına çevrildi! 6’lı masanın adayını Karamollaoğlu açıklayacak

6’lı masada aday belirsizliği artık sona eriyor. Şubat ortalarında Saadet Partisi’nde yapılması planlanan 12.toplantıda artık adayın belirlenmesi ve sonrasında büyük organizasyonla duyurulması bekleniyor.  Adayı ise masanın en yaşlısı olan Temel Karamollaoğlu’nun kamuoyuna açıklayacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine kısa bir süre kaldı. Haziran ayında yapılması planlanan ancak o dönemdeki yoğun takvim nedeniyle seçimlerin öne alınabileceği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile AK Parti seçim tarihleri için çalışmalarına başlarken Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı olan MHP de ‘seçime hazırız’ mesajı verdi. 14 Mayıs tarihinin ön plana çıktığı ifade edilirken net tarih ise önümüzdeki süreçte belli olacak.

ADAY BELİRSİZLİĞİ ŞUBAT’TA ÇÖZÜLÜYOR

6’lı masaya dönecek olursak aday belirsizliği sürüyor. Masada bulunan her lider ‘adaylık’ için açıklamalarda bulunurken bu belirsizliğin Şubat ayında Saadet Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenecek olan 12’inci toplantı ile sona ermesi bekleniyor. Ancak bu sefer de adayı kimin duyuracağı tartışma konusu oldu.

MASANIN EN YAŞLISI ADAYI AÇIKLAYACAK

Masanın ikinci turunun son toplantısına ev sahipliği yapacak Saadet Partisi’nde ise adayın isminin büyük ölçüde belirleneceği ifade ediliyor. Şubat ayının ortalarında yapılması beklenen bu toplantı sonrasında olası adayın kamuoyuna duyurulması planlanıyor. Bu çerçevede ise 6’lı Masa'yı oluşturan bileşenlerin genel merkezlerinde adayı duyuracak isimler dolaşmaya başladı. 6 liderin ortak katılacağı bir toplantı ile açıklanması beklenen adayın isminin ise masadaki en yaşlı isim olan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu tarafından duyurulacağı ileri sürülüyor.

 

Gözler Şubat ayına çevrildi! 6’lı masanın adayını Karamollaoğlu açıklayacak ile ilgili etiketler 6'lı Masa Deva Partisi Gelecek Partisi Saadet Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.