Gözler Erivan’da... ABD ve Fransa destekli Başpapaz miting yapıyor

Erivan’da bugün Galstanyan önderliğinde bir miting düzenleniyor. Miting öncesi Rusya Büyükelçisini geri çekiyor, ABD ve Fransa Büyükelçilikleri ise pazar günü çalışıyor. Dünya bu gelişmeler karşısında, ”Üç ülkenin hazırlıklarının" mitingle bir ilgisi var mı? Yoksa Ermenistan’da kim neye hazırlanıyor?” sorularına cevap arıyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Kafkaslar’ın hiç durulmayan ülkesi Ermenistan’da yine ilginç gelişmeler oluyor.


AZERBAYCAN VE ERMENİSTAN BARIŞINI ENGELLEME ÇABASI

Azerbaycan ile Ermenistan’ın barış görüşmeleri ile sınırların belirlenmesinde de anlaşma sağlandığı ifade edilmişti.

Bu süreçte iki ülkenin anlaşmasından rahatsız olan bazı ülkeler ile Ermenistan’daki güç odaklarının harekete geçtikleri ifade edilmişti. Ayrıca, barışa engel olmak için Ermenistan’ın Tavuş Piskoposluğu Başkanı Bagrat Galstanyan’ın Ermeni lobisi tarafından gözden çıkarıldığı da öne sürülmüştü.

Gözler Erivan’da... ABD ve Fransa destekli Başpapaz miting yapıyor

GÖZDEN ÇIKARILAN BAŞPAPAZ ERİVAN’DA MİTİNGLE ORTAYA ÇIKTI

SuperHaber, Ermeni lobisinin Galstanyan’ı öldürteceğini ve bunu da Azerbaycan ile Türkiye istihbaratı ile ilişkilendireceği iddialarını dile getirmişti.Öldürülme korkusu yaşayan başpapaz Galstanyan ise ortadan kaybolmuştu.Ancak Erivan’da son üç günde çok ilginç gelişmeler olduğu ortaya çıktı. Erivan’da bugün Galstanyan önderliğinde bir miting düzenlediği öğrenildi.


ABD VE FRANSA BÜYÜKELÇİLİKLERİ AÇIK, RUSYA İSE ELÇİSİNİ GERİ ÇEKİYOR

Başpapaz Galstanyan’ın Erivan’da yapacağı mitingi öncesi meydana gelen ilginç gelişmeler yenileri eklendi.

SuperHaber’in güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre  Ermenistan'daki ABD ve Fransa büyükelçiliklerinin siyasi departmanları ile askeri ataşeleri çalışanları için 25 Mayıs cumartesi ve  26 Mayıs pazar gününü çalışma günü ilan etti.

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA ve Fransız istihbaratının Erivan'daki ikametgahı çalışanları için de iki gün çalışma günü olduğu ifade edildi.

Öte yandan ABD ve Fransa’nın Rusya'nın bugün istişarelerde bulunmak üzere Ermenistan büyükelçisi Sergey Kopyrkin'i geri çağırdığını bildirildi.

ERİVAN’DA NELER OLUYOR?

Ermenistan’da meydana gelen sıradışı gelişmeler karşısında uluslararası gözlemciler ABD ile Fransa büyükelçiliklerinin bu dönemde cumartesi ve pazar günleri açık olmasının tesadüf olmadığını belirtti.

Üç ülkenin bu hazırlıklarının "Başpapaz Galstanyan’ın yapacağı mitingle bir ilgisi var mı? Yoksa Ermenistan’da kim neye hazırlanıyor?” sorularına cevap aradıklarını belirtti.

Gözler Erivan’da... ABD ve Fransa destekli Başpapaz miting yapıyor ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.