Gözde Çığacı hamile mi? Sefirin Kızı Cemile Gözde Çığacı kimdir?

Gözde Çığacı, Sefirin Kızı kadrosuna 2. sezon itibariyle katıldı. Sefirin Kızı Cemile karakteriyle izleyicinin karşısına çıkan Gözde Çığacı, geçtiğimiz yaz evlendi. Peki, Gözde Çığacı hamile mi?

Gözde Çığacı hamile mi sorusu, Star tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin takipçileri tarafından araştırılıyor.

GÖZDE ÇIĞACI KİMDİR?

Gözde Çığacı, 17 Ekim 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Küçüklüğünden beri müziğe olan ilgisiyle bilinen güzel oyuncu, şimdilerde oyunculuk yapıyor.

İlk oyunculuk tecrübesini Kuzey Güney Dizisi ile yaşayan güzel oyuncu dizide gösterdiği performans ve kendine has güzelliği ile herkesi etkiledi.

Gözde Çığacı'nın yer aldığı diziler

Bir Aile Hikayesi (Hülya Akdemir), Yüzleşme (Savcı Seda Belkıs), Ateşböceği (Gül Gürkan), Kördüğüm, Yılanların Öcü (Hatçe), Bugünün Saraylısı (Süreyya), Kuzey Güney(Demet)

Sefirin Kızı dizisi oyuncuları kimler? İşte yeni sezon oyuncuları… -  Magazin haberleri

Sefirin Kızı Cemile (Gözde Çığacı) Kimdir Biyografisi ve Vikipedi

Dizinin sezon finali sahnesinde Nare’nin arabasına binerek belalısından kaçtığını ve limana götürmesini isteyen ve sonradan isminin Cemile olduğunu açıklayan karakter, Gözde Çığacı’dır.

GÖZDE ÇIĞACI HAMİLE Mİ?

Ünlü oyuncu Gözde Çığacı, hamile olduğu iddiaları sonrası herhangi bir açıklama yapmadı.

Gözde Çığacı hamile mi? Sefirin Kızı Cemile Gözde Çığacı kimdir? ile ilgili etiketler Sefirin Kızı gözde çığacı kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.