Gözaltındaki ünlü oyuncu hakkında flaş gelişme!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Behram Paşa rolünü canlandıran oyuncu Adnan Koç ve kardeşlerinin de aralarından bulunduğu 5 kişi hakkında 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ya da sağlama' suçundan yürütülen soruşturmada yetkisizlik kararı verildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlülere uyuşturucu satışı yaptığı belirtilen torbacı Sinan Bozburun'u takibe aldı. Torbacının Ataşehir'deki bir kafenin müşterilerine uyuşturucu satmaya gittiğinin tespit edilmesi üzerine fiziki takip yapıldı. Operasyonda oyuncu Adnan Koç, Mehmet Hayri Koç, Ahmet Koç ve Şeyhmus Koç ile arkadaşı Mehmet Pınarbaşı gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 şüpheli ‘Uyuşturucu ticareti’ suçundan serbest kaldı. Savcı, Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma’, ‘Gece vakti yağma’, ‘Görevi yaptırmamak için direnme’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından Şeyhmus Koç ve Mehmet Pınarbaşı'nı serbest bırakırken, Adnan Koç ve kardeşlerini tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk etti. Adnan Koç ve kardeşleri Ahmet Koç ile Mehmet Hayri Koç tutuklandı.

DOSYA GAZİOSMANPAŞA'YA GÖNDERİLDİ

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Behram Paşa rolünü canlandıran oyuncu Adnan Koç ve kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ya da sağlama” suçundan yürütülen soruşturmada yetkisizlik kararı verildi. Oyuncu Adnan Koç'un ifadesinde uyuşturucu maddeyi ünlülerin torbacısı Sinan Bozburun'dan aldığını söylediğini kaydeden savcılık, Sinan Bozburun hakkında Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütüldüğünü belirtti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyaların birleştirilmesi gerektiğini vurgulayarak dosyayı Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi.

Gözaltındaki ünlü oyuncu hakkında flaş gelişme! ile ilgili etiketler Gözaltı behram paşa adnan koç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.