Gözaltındaki Dilan Polat'ın hedefinde İyi Parti lideri var

Hakkında kara para aklama suçundan soruşturma açılan, eşi ve kardeşiyle birlikte gözaltına alınan Dilan Polat, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kendisini eleştiren Meral Akşener'e cevap verdi.

Şafak baskınıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Dilan Polat gözaltındayken de paylaşım yapmadan durmadı. Kara para aklama şüphesiyle eşi Engin Polat ve kız kardeşiyle birlikte gözaltına alınan Dilan Polat bu kez hedefine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i koydu.

"BU MİLLETE KENDİSİNDEN ÇOK FAYDAMIZ VAR" 

Akşeher'in kendisi ile iglili sözlerine cevap veren Polat şu ifadeleri kullandı:

Meral hanım bizi dinlemeden yoksulluğun sebebi bizi görmüş. Türkiye’yi yönetme iddiasında bu ayrımcılığı nasıl yapar. Bizden şikayetçi bir vatandaş var mıymış? İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var garibe yardımımız var. Biz insanımıza bağış yapıyoruz bağışla milletvekili değil. Bizim üzerimizden siyaset yapıp iktidara saldırma nedeni yapmasın. Neredeyse muhalif medya ve muhalefetin iktidarla siyasetin piyonu olacağız.  

TARTIŞMA YARATAN PAYLAŞIMLAR

Polat onaylı hesabından bu paylaşımları yaparken, gözaltında nasıl paylaşım paytığı tartışmaları başladı. Genel kanıya göre Polat'ın sosyal medya ekibi bu paylaşımları yapıyor ancak ifadeleri Polat avukatı aracılığı ile iletiyor.

Gözaltındaki Dilan Polat'ın hedefinde İyi Parti lideri var ile ilgili etiketler Dilan Polat Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.