GOT'un yıldızından Suriyelilere destek

Geçtiğimiz yıllarda dizi sektörününde fırtına gibi esen Game of Thronese dizisinin başrol oyuncularından Khaleesi karakterine can veren Emilia Clarke, 10. yılına giren Suriye iç savaşı ile ilgili bir mesaj paylaştı. Dizide 3 ejderhayı kontrol ettiği için 'Ejderhaların Annesi' olarak nitelenen Clarke, Suriyeli sivillerle, hastane ve okul gibi yerlerin vurulmasını engellemek için kurulan "ActionforSama" hareketine attığı mesajla destek verdi.

"Game of Thrones" dizisiyle tanınan ünlü İngiliz oyuncu Emilia Clarke, Suriye halkı ile ülkedeki sağlık merkezleri ve okulların hedef alınmasının durdurulması için başlatılan "ActionforSama" hareketine desteğini bir mesajla duyurdu.

Clarke, Suriye'deki iç savaşın 10. yılı nedeniyle Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. 

Üzerinde Arapça, "Hayal etmeye cesaret ettik, onurumuzdan pişman olmayacağız." yazılı bir tablo ile verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşan Clarke, mesajında ise "Suriye halkı, özgürlük ve onur için ayağa kalkalı 10 yıl oldu" dedi.

GOT'un yıldızından Suriyelilere destek

Yönetmenliğini Waad Al-Kateab ve Edward Watts'ın üstlendiği "Sama İçin (For Sama)" filmini izlediğini ifade eden Clarke, "Waad, ailesi, barış ve onur için mücadele eden milyonlarca Suriyelinin yanındayız. Siz de desteğinizi göstermek için 'actionforsama.com'a girebilirsiniz" mesajı ile rejim ve terör örgütlerinin hedefindeki Suriye halkına destek olunmasını istedi.

GOT'un yıldızından Suriyelilere destek ile ilgili etiketler Emilia Clarke Game of Thrones GoT Suriye khaleesi ActionforSama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.