Görüntüleri ortaya çıktı! Tunç Soyer’in şefi Kandil’deki PKK kongresinde

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in şefi Mustafa Demir'in Kandil'de yapılan PKK kongresindeki görüntüleri ortaya çıktı.

CHP’li belediyelerde çalışma fırsatı bulan teröristlerin ifşalarına bir yeni daha eklendi. Terör örgütü PKK saflarında yer alan teröristler kamu kurumları üzerinden devleti hedef almak istiyor.

Yeni Asır gazetesinin haberine göre, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Çiğli Belediyesi'nden transfer ettiği Mustafa Demir, PKK'nın mali yönetim yapılanmasında yer aldığı için tutuklanmıştı. CHP'li belediyelerdeki terör ile iltisaklı kişilerle ilgili açıklama yapan Bakan Soylu, Demir'in 2004'te Kandil'deki PKK'nın sözde kongresinden çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Görüntüleri ortaya çıktı! Tunç Soyer’in şefi Kandil’deki PKK kongresinde

ŞEF OLARAK GÖREVLENDİRDİ

Mustafa Demir'in Soyer Başkanlığındaki Büyükşehir'e transfer süreci büyük ses getirmişti. HDP'li Diyarbakır Kayapınar Belediyesi'nde başkan yardımcılığı yapan Mustafa Demir, 2019 seçimlerinin ardından Çiğli Belediyesi'ne transfer oldu. Belli dönemlerde Soyer'i ziyaret eden Demir, daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ne transfer oldu ve Sosyal Projeler Dairesi'nde şef tekniker olarak görevlendirildi.

KARAYILAN'IN ADAMI ÇIKTI

PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ın talimatı ile 6-8 Ekim Kobani olaylarını finanse eden şüpheliler arasında yer alan Demir, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne transfer olduktan sonra Başkan Tunç Soyer'le fotoğraf paylaşmıştı. Demir paylaşımında, "Güleryüz ve samimiyetinden dolayı başkanımıza teşekkürler" ifadelerini kullanmıştı.

 

Görüntüleri ortaya çıktı! Tunç Soyer’in şefi Kandil’deki PKK kongresinde ile ilgili etiketler PKK İzmir Büyükşehir Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.