Görünen o ki; Melih Gökçek'in başı büyük dertte!

Siyasetin gündeminde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in görevinden istifa edip etmeyeceği tartışması var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevinden ayrılması gerektiği görüşünü paylaştığı Melih Gökçek, istifa etmemek için direniyor.

Ankara kulislerine son yansıyan bilgilere göre, uzun süre istifa etmemek için direnen Gökçek, yakın zamanda istifa kararı aldı ancak "onurlu bir çıkış" arıyor.

Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk ise bu çerçevede çok çarpıcı bir yazı kaleme aldı. İsim vermeden Ankara Büyükşehir Beldiye Başkanı'nı tarif eden Öztürk, Melih Gökçek'in istifa etmemekte diretmesi ve zamana oynaması halinde çok ciddi gelişmeler yaşanabileceğini dile getirdi.

İşte o köşe yazısı;

İSTİFA YOKSA İHRAÇ DA YOK, SORUŞTURMA AN MESELESİ

Geçtiğimiz hafta “Sırada hangi büyük şehir belediye başkanları var” sorusunun peşine düştüğümde şöyle bir cümle kurmuştum, “10 gündür bazı büyükşehirlerde neler olduğuna bakmak özellikle o şehirlerdeki yerel medyayı takip etmek önümüzdeki günlerde neler olabileceğini görmek açısından önemli.” Meğerse sadece yerel medyaya bakmamak gerekiyormuş, bazı işgüzarlar ulusal medyayı da devreye sokmuş..! O yazının sonunda bir de ipucu vermiştim, “Marmara bölgesinde kaç büyük şehir var” diye.

Tahran seyahatinden dönerken istifa edecek belediye başkanları meselesi sorulduğunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyu bir şekliyle İçişleri Bakanlığı’na yapılan şikayetlere getirmişti.

Hatta Cumhurbaşkanımızın “Sadece Ak Partili belediyelerle ilgili değil muhalefet ile ilgili de şikayetler geliyor. Size de gelmiyor mu” demişti. Ve ben size o günlerde,“Çok daha radikal çözümlerin üretildiğini görürsek şaşırmayalım” demiştim.

Şimdi soğanın cücüğüne talip olanlarla “insana ne kadar toprak yeteceği”ni unutanlar için İçişleri Bakanlığı’nın neler yapacağını takip edeceğiz.

İstifa yoksa, ihraç da yok. Ancak İçişleri Bakanlığı’nın elinde dosyalar çok!

Görünen o ki; Melih Gökçek'in başı büyük dertte! ile ilgili etiketler Melih Gökçek Ankara Erdoğan hasan ozturk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.