Görümce izle! Hangi kanalda yayınlanıyor? Konusu ne? Oyuncuları kim?

Gupse Özay'ın yazıp oynadığı komedi filmi Görümce, bu akşam televizyon ekranlarına geliyor. Görümce izle! Hangi kanalda yayınlanıyor? Konusu ne? Oyuncuları kim? Merak edilen sorular ve kanalda yayınlanan filmi izleme linki haberimizde...

Gelin-görümce ilişkilerini esprili bir ylla anlatan Görümce filmi, gösterime girdiği dönemde izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Görümce filmi, bu akşam (3 Ekim 2018) televizyon yayınlanıyor. Görümce izle! Hangi kanalda yayınlanıyor? Konusu ne? Oyuncuları kim? Ayrıntılar ve yayınlandığı kanalın linki haberimizde yer alıyor.

Görümce izle! Hangi kanalda yayınlanıyor? Konusu ne? Oyuncuları kim?

 

GÖRÜMCE FİLMİNİ YAYINLAYAN TV8'İ İZLE

GÖRÜMCE FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR? OYUNCULARI KİM?
Gelin-görümce arasındaki çekişmeli ilişkiyi mizahi bir dille ele alan komedi yapımı Görümce'nin başrollerini yerli komedinin sevilen yüzü Gupse Özay ve ekranların yeni keşiflerinden Eda Ece üstleniyor. BKM yapımı filmin yönetmen koltuğunda Kocan Kadar Konuş, Patron Mutlu Son İstiyor gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Kıvanç Baruönü otururken, filmin senaryosu ise Özay'a ait.

TV 8 kanalı Görümce filmini bu akşam 3 Ekim'de saat 20.00'de izleyici ile buluşturuyor.

Görümce izle! Hangi kanalda yayınlanıyor? Konusu ne? Oyuncuları kim? - Resim : 2

GÖRÜMCE FİLMİ KONUSU NEDİR?
2016 yapım filmin konusu ise şöyle:
Yeliz erkek kardeşi Ahmet'e fazlasıyla düşkündür. Yeliz'in bu düşkünlüğü sonucu ikili birlikte yaşamaktadır. Fakat Yeliz'i kötü bir sürpriz beklemektedir, zira Ahmet bir kıza aşık olmuştur. İşler hızlı gelişir ve Amet kıza evlenme teklifi eder. Bunu duyan Yeliz'in dünyası başına yıkılır. Yeliz'in umudu, Ahmet'in şimdiye kadarki kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bu kızdan da ayrılmasıdır. Ancak işini şansa bırakmayan Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip kardeşiyle sevdiği kızı ayırma planları yapmaya başlar. Kıskanç ablası Yeliz ile sevdiği kız Deniz arasında sıkışıp kalan Ahmet'in yapabileceği tek şey her şeyden habersiz Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışmaktır. Bu mücadele boyunca Yeliz'i de, Deniz'i de, Ahmet’i de türlü komik maceralar beklemektedir.

Görümce izle! Hangi kanalda yayınlanıyor? Konusu ne? Oyuncuları kim? - Resim : 3

GUPSE ÖZAY
Gupse Özay, 30 Temmuz 1984, İzmir doğumlu Türk oyuncu ve senaristtir.

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı "canımın içi" anlamına gelmektedir. Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyla çektikleri Yaman Yaşamışım adlı belgesel ile ödül almıştır.TRT’den, yapım şirketlerine; magazin dergilerinden dizi setlerine kadar kariyerine yarayacak her alanı denemiştir. Ve daha sonrasında 4 yıl reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne geçmiştir. Birkaç dizi denemesinden sonra,arkadaşlarıyla Psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya dizisinde rol kapmıştır. Ve yalan dünya dizisinin Nurhayat'ı olarak ekranlardaki yerini aldı. Bir araba firmasının da reklamında rol almıştır.

Gupse Özay 14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren ve senaryosunu kendi yazdığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ilk sinema filmi Deliha'da Zeliha karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 8 Nisan 2016 tarihinde vizyona giren Küçük Esnaf filminde Burcu karakteriyle başrol oynadı. 2 Aralık 2016'da vizyona giren ve senaryosunu kendi yazdığı Görümce filminin aynı zamanda ana karakterleri arasında yer aldı.

Filmografi
Yalan Dünya (2012-2014) Nurhayat
Deliha (2014) Zeliha (aynı zamanda senaryosunu yazdı)
Küçük Esnaf (2016) Burcu
Görümce (2016) (aynı zamanda senaryosunu yazdı)
Deliha 2 (2018) Zeliha (aynı zamanda senaryosunu yazdı)
Buka (2018) TV Reklam

Ödülleri
20. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu (Komedi) (Deliha)

 

Görümce izle! Hangi kanalda yayınlanıyor? Konusu ne? Oyuncuları kim? ile ilgili etiketler görümce izle hangi kanalda yayınlanıyor konusu ne oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.