Görülmemiş rezalet: CHP'li Maltepe Belediyesi Kurban Bayramı gelmeden kurban eti dağıtmaya başladı!

Maltepe Belediyesi Kurban Bayramı henüz başlamadan büyük bir skandala imza attı. CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Sarp Öztürk, Twitter hesabından vatandaşlara Kurban Bayramı gelmeden kurban eti dağıtmaya başladıklarını duyurdu.

CHP'li Maltepe Belediyesi Kurban Bayramı henüz gelmeden kurban eti dağıtmaya başladı. 

KURBAN İBADETİNDEN HABERLERİ YOK

Kurban ibadetinin Kurban Bayramı namazının ardından yerine getirilmeye başlandığından haberi olmayan Maltepe Beleyesi, vatandaşlara arefeden bir gün önce 'kurban eti' dağıttı. 

REZİLLİĞİ TWITTER'DAN PAYLAŞTILAR

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Sarp Öztürk, Twitter hesabından 'kurban eti' kutusu paylaşarak "Sofranıza katkımız oluyor yüreğinize dokunabiliyorsak bizden mutlusu olmaz. Maltepe Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelere kurbanlık et dağıtımımız başladı. Bu zor günleri dayanışma ile atlatıp halkımızın bir daha yaşamamasını sağlayacağız." mesajını yayınladı. 

Görülmemiş rezalet: CHP'li Maltepe Belediyesi Kurban Bayramı gelmeden kurban eti dağıtmaya başladı! ile ilgili etiketler Kurban maltepe belediyesi kurban eti sarp öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.