Görme yetisini 15 yıl önce kaybetti ama Nottingham Forest onu unutmadı: Kulüp marşını tribünde bir kez daha dinledi...

Nottingham Forest taraftarı 92 yaşındaki Vera Hill, 15 yıl önce görme yetisini kaybetmeye başlayınca sezonluk biletini iptal etmişti. Kulüp Vera Hill'i unutmadı ve onu yıllar sonra tekrar kulüp marşını duyabilmesi için maça davet etti. Tribünde yaşanan o anlar birçok insanı ağlattı...

40 yıldab fazla süre boyunca Nottingham Forest maçlarını tribünden izleyen fakat görme yetisini kaybedince sezonluk biletini iptal eden 92 yaşındaki Vera Hill, 15 yılın ardından tekrar City Ground Stadyumu'na adım attı.

Nottingham Forest taraftarlarının maç öncesi söylediği Mull of Kintyre'ı City Ground'da dinlemeyi özleyen Vera Hill, bunu kızına ve damadına söyledi. Bir gün kızı ve damadı sürpriz yaparak Vera Hill'i tekrar City Ground'a götürdü.

Vera Hill, "Kızım ve damadım bana öğleden sonra dışarı çıkacağımızı söylediler, ben de yemeğe gideceğimizi düşündüm. City Ground'a gideceğimizi hiç hayal etmemiştim. Mull of Kintyre'ı tekrar duyduğumda çok duygulandım. Tüm anıları geri getirdi. Maçı göremedim, sadece bir bulanıklık vardı ama bana bir kulaklık verdiler, böylece yorumları dinleyebildim. Kazanmamız harikaydı." dedi.

Görme yetisini 15 yıl önce kaybetti ama Nottingham Forest onu unutmadı: Kulüp marşını tribünde bir kez daha dinledi... ile ilgili etiketler Nottingham Forest futbol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.