Görgü tanığı konuştu! Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddiasına Ebru Şallı'dan açıklama

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddia edilmişti. Hakkında çıkan haberlerin ardından Ebru Şallı ise iddiaları yalanlamıştı. Ünlü mankenin açıklamasının ardından, görgü tanığı olduğunu iddia eden bir kişi TV8'de yayınlanan 2.Sayfa programına bağlanıp, Şallı'nın şiddet gördüğünü ve buna şahit olduğunu söyleyince Ebru Şallı yeni bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

Ebru Şallı'nın son dönemde boşanma haberleriyle gündemde olan eşi Uğur Akkuş'tan, Emirgan’da trafikte seyir halindeyken şiddet gördüğü iddia edilmişti. Şallı bu iddiaları yalanlamış ve sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı.

2019 yılında evlendiği eşinden şiddet gördüğü iddiası karşısında Ebru Şallı, ''Bu kadarı ayıp artık yapmayın lütfen. Habercilik bu kadar basite mi indi? Gerçek olmayan haberleri kopyala yapıştır! Neden kafanıza göre haber yapıyorsunuz? Neden yaptığımız nice güzel işler var onları haber yapmıyorsunuz?'' demişti.

GÖRGÜ TANIĞI O ANLARI ANLATTI

Görgü tanığı olduğunu iddia eden bir kişi TV8'de yayınlanan 2.Sayfa programına bağlanıp, Şallı'nın şiddet gördüğünü ve buna şahit olduğunu söyleyince gözler Şallı'dan gelecek açıklamaya çevrilmişti.

Yayına telefonla bağlanan görgü tanığı "8 Ekim günü saat 14.30 sularında Emirgan’dan Beşiktaş’a doğru giderken sıkışan trafikte çığlık sesi duyduk. Arkadaki araçta bir kadının inmeye çalıştığını, adamın ise zorla kapıyı kapattığını gördük. Hem sözlü şiddet vardı hem de kadını darp ediyordu. Araçtan indik. Halam camları yumrukladı. Babam da arabayı önüne kırdı. Sonra (Uğur Akkuş) aracı durdurup ‘Biz aramızda tartışıyoruz, ben onu indireceğim’ dedi. Araçtan inerek kendisi kapıyı açtı eşine. Şallı’yı araçtan biz çıkardık. Titremiş, korkmuş, şok halindeydi. Sakinleşsin diye kendi aracımıza aldık. ‘Bir yeriniz acıyor mu?’ diye sorduğumuzda bize göğsüne darbe aldığını, göğsünün acıdığını söyledi. Otopark görevlileri yoldan geçen bir ambulansı çevirmişti, ambulansa bindirdik.155’i aradım. Beklerken ambulanstakiler ‘Ebru Hanım eşinden şikâyetçi olmak istemiyor’ dedi. ‘Size yardım edecek birileri var mı?’ diye sorduk. O da annesi ve ablasının geleceğini söyledi. Bu olayı basına anlatmak gibi bir düşüncemiz yoktu. Ancak baskı ya da tehdit altında olabilir diye düşündük" demişti.

EBRU ŞALLI'DAN YENİ AÇIKLAMA

Ebru Şallı'dan konu ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Şallı yaptığı açıklama da “Aile arasında karı koca arasında tartışma da olur, fikir ayrılıkları da olur, sizde olmuyor mu hiç. Yoksa robot gibi mi yaşıyorsunuz anlamadım!” diye sordu.


İşte Ebru Şallı'nın o açıklaması:

"Aile arasında tartışma olur, fikir ayrılıkları da. Sizin olmuyor mu hiç? Yoksa robot gibi mi yaşıyorsunuz. Şiddet görsem zaten söylerim ayrıca şikayetimi de yaparım. Annem yapsa onu da şikayet ederim. Hanginiz benim yaşadığım acıyı yaşadı? Evladını kaybetmiş bir anne var karşınızda"

EBRU ŞALLI

 

 

Görgü tanığı konuştu! Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddiasına Ebru Şallı'dan açıklama ile ilgili etiketler Ebru Şallı Uğur Akkuş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.