Görenler şoke oldu! Ece Dağıstan ile boşanan Fazıl Say'a Tuğba Ekinci'den olay yorum

3 yıl önce evlenen piyanist çift Fazıl Say ile Ece Dağıstan dün tek celsede boşandı. Boşanmanın ardından sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci'nin yaptığı yorum ise görenleri şoke etti.

2019 yılında nikah masasına oturan ünlü piyanist Fazıl Say (52) ve Ece Dağıstan (46) dün Beykoz Adliyesi'nde görülen dava ile tek celsede boşandı. Sessiz sedasız yollarını ayıran çiftten gelen kötü haber ise sevenlerini üzdü. Ünlü isimler hakkında yaptığı açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci ise Fazıl Say & Ece Dağıstan'ın boşanmasının ardından şoke eden bir yorumda bulundu.

''BEN ALIRIM SENİ ÜZÜLME''


Piyanist çiftin boşanma haberinin yer aldığı bir Instagram sayfasında yorum yazan Tuğba Ekinci ''Ben alırım seni üzülme hahahaa'' şeklindeki sözleriyle görenleri hayrete düşürdü. Ünlü çiftin boşanmasını ti'ye alan Ekinci'ye sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. 

tuğba ekinci

 


Hiçbir konuda lafını esirgemeyen Ekinci'nin bu yorumunun altına sosyal medya kullanıcılarından olumsuz yorumlar yağdı:

''Her yerden çıkmasan mı sen!'', ''senin kapasiten yetmez'', ''Sen alırsın da Fazıl Say ister mi acaba'', ''Ne ayıp, hiç yakıştı mı'', ''Sen artık lütfen sus'', ''Bahane arıyorsun sende'', ''Sana bakmaz'', ''Boşuna heveslenme hiç''

 

Görenler şoke oldu! Ece Dağıstan ile boşanan Fazıl Say'a Tuğba Ekinci'den olay yorum ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci Ece Dağıstan Fazıl Say
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.