Görenler şaştı kaldı! Ivana Sert'in evsiz adamın fotoğrafına düştüğü not tepki çekti

Ünlü modacı Ivana Sert sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Sert, 2.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı bir gönderi nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuldu. Sert'in sosyal medya hesabından evsiz bir adamın fotoğrafını paylaşarak "Tarz mı? Değil mi?" diye sorması takipçilerini kızdırdı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Sırp modacı Ivana Sert, son olarak 2.3 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı bir gönderi nedeniyle sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Evsiz olduğu anlaşılan, sırtında torba ve kutu taşıyan taşıyan bir kişinin fotoğrafını yayınlayan modacı, paylaşımına "Bu da bir tarz meselesi" notunu düştü. Sert'in takipçilerine "Tarz mı, değil mi?" diye sorması ise görenleri şoke etti. Ünlü modacının paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken tepkiler çığ gibi büyüdü.


İşte Ivana Sert'in tepki çeken o paylaşımı...

ivana sert


''PAZARDAN GİYİNİYORUM''

Ivana Sert, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, marka takıntısı olmadığını belirterek, ''Kıyafetlerimi kendim dikiyorum, hiçbir zaman büyük paralar harcamadım. Şık olmak ve zengin olmaya gerek yok, ben pazardan giyiniyorum. Alışveriş de yapıyorum, ikinci el markalar da kullanıyorum. Beni tanıyan bilir, çok fazla para harcamıyorum. Benim tek takıntım; ayakkabının güzel deri olması gerek. Suni deri sağlıklı olmadığı için ayaklar önemli, kıymetlimiz... Yaşlanınca anlıyoruz. Paramı akıllı harcıyorum, yatırım yapıyorum. Gayrimenkul gibi'' ifadelerini kullanmıştı.

 

Görenler şaştı kaldı! Ivana Sert'in evsiz adamın fotoğrafına düştüğü not tepki çekti ile ilgili etiketler Ivana Sert Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.