Gören köylü neye uğradığını şaşırdı! İnsan yüzlü keçi dünyaya geldi...

Hindistan'da insan yüzlü bir yavru keçi dünyaya geldi. Görenleri hayrete düşüren keçiyi 'Tanrıdan bir uyarı' olarak nitelendiren köy sakinleri "Birçok bölgede bu durum, bir uyarı olarak görülüyor. Mutant doğumların Tanrı'dan bir işaret ya da bir uyarı olduğuna inanılıyor" dedi.

Hindistan'ın kuzeydoğusundaki Assam cilayetinde bulunan Gangapur köyünde öyle bir keçi dünyaya geldi ki başta o sürünün çiftçisi olmak üzere tüm köy halkı şoke oldu. 

46 yaşındaki Shakar Das isimli çiftçi, dünyaya gelen yavru keçinin yüzünün insan yüzüne benzediğini fark etti.

DOĞUMDAN KISA SÜRE SONRA ÖLDÜ

Ciddi şekil bozukluklarına rağmen sağ doğan yavru keçi, insan yüzüne benzeyen deforme bir başa, iki çarpık ön bacağa ve oluşumunu tamamlamamış iki arka bacağa sahipti. Ancak yavru keçinin daha sonra öldüğü belirtildi.

Gören köylü neye uğradığını şaşırdı! İnsan yüzlü keçi dünyaya geldi...

 

'TANRIDAN BİR UYARI'

Deformasyonla dünyaya gelen hayvanların kötü şansa alamet olduğunu düşünen köy sakinleri ise, keçinin 'Tanrıdan bir uyarı' olduğuna inanıyor.

Keçilerin sahibi Shakar "Komşular evimize akın etti. Herkes yavru keçinin görüntüsünden dolayı şok oldu" derken, komşusu Rakesh Kumar ise, "Birçok bölgede bu durum, bir uyarı olarak görülüyor. Mutant doğumların Tanrı'dan bir işaret ya da bir uyarı olduğuna inanılıyor" ifadelerini kullandı.

Gören köylü neye uğradığını şaşırdı! İnsan yüzlü keçi dünyaya geldi... - Resim : 2

Gören köylü neye uğradığını şaşırdı! İnsan yüzlü keçi dünyaya geldi... ile ilgili etiketler Hindistan keçi insan yüz köy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.