Google Merkez Binası Nerede? Hangi Ülkededir?

Google Merkez Binası Nerede? İki doktora öğrencisi tarafından kurulan ve zamanla dünyanın en büyük arama motoru olan Google'ın dünya çapında binaları ve çalışanları bulunuyor. Arama motoru dışında çeşitlik uygulama ve hizmetleri bulunan Google ABD dahil birçok ülkede binası bulunuyor. Peki Google merkez binası nerede, hangi ülkededir?

Google Merkez Binası Nerede? Dünyanın en çok kullanılan arama motoru olan Google, sadece arama motoru dışında çeşitli internet tabanlı ürünler geliştirir. Google bugün, Gmail, Google News, Google Analytics, Google Chrome gibi araçları ile milyarlarca kişiye hizmet veriyor. Peki Google Merkez binası hangi ülkededir?

Alexa verilerine göre dünyanın en çok ziyaret edilen sitesi olan ve arama motorları içerisinde yüzde 80 gibi büyük bir kullanım oranına sahip olan Google'ın merkez binası Googleplex olarak adlandırılır.

Google'ın Merkez Binası Nerededir? Google Merkez Binası Hangi Ülkede?

GOOGLE MERKEZ BİNASI HANGİ ÜLKEDEDİR?

Arama motoru Google'ın merkez binası ABD'nin Kaliforniya eyaletindedir. 2006 yılında Mountain Wiew şehrine taşınmıştır. Lobisi piyano şeklinde dekore edilen binada lav lambaları, eski server clusterlar ve duvarlarda arama sorgu projeksiyonları bulunmaktadır. Her çalışanın ortak eğlence ve dinlenme alanlarına giriş hakkı bulunur. Çeşitli oyun ve antrenman odaları vardır.

Google Merkez Binası Nerede? Hangi Ülkededir? ile ilgili etiketler Google google merkez binası nerede hangi ülkede
GÜNÜN VİDEOSU

Yok böyle kazanma hırsı... Cristiano Ronaldo kaybedilen final maçı sonrası gözyaşlarına boğuldu!

Suudi Arabistan Kral Kupası finalinde Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Seri penaltı atışları sonucu mağlup olan Al Nassr'da Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, kaybedilen final sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.