Google Mapste Ortaya Çıktı! Twitterda Yayıldı! Çırılçıplak Olması Olması Gündem Oldu

İnternet uygulamaları bütün bireyler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Bu platformlar arasında yer alan ve milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen Google Haritalarda arama yapan kişiler doğal güzelliklerle karşılaşmayı isterken bir anda karşılarına çırılçıplak olan bir adam çıktı.

İnternet uygulamaları bütün bireyler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Bu platformlar arasında yer alan ve milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen Google Haritalarda arama yapan kişiler doğal güzelliklerle karşılaşmayı isterken bir anda karşılarına çırılçıplak olan bir adam çıktı.

Arama yapanlar neye uğradıklarını şaşırırken "Keşke bu görüntü ile karşılaşmasaydık" şeklinde yorumda bulunuyor. Google’ın pek çok yan servisi ve yan dalı yer alıyor. Bu servisler arasında yer alan Maps diğer bir ismi ile Google Haritalar özelliği pek çok kişinin bir hayli işine yarıyor.

Çok sayıda birey seyahat ya da geziye çıkmadan önce bu sistem üzerinden gideceği yerin nasıl göründüğüne dair bilgi edinebiliyor. Fakat İskoçya bölgesinde yaşanan bir olay bazı kişilerin şok yaşamasına sebep oldu.

Çırılçıplak Adam Twitter'da Fırtınaya Neden Oldu?

Loch Ness için araştırmada bulunan milyonlarca kişi yeşillik ve doğal güzelliklerle karşılaşmayı beklerken, sokak görünümleri butonuna tıklayanlar öz çekim yapan çıplak bir adam ile karşı karşıya kaldı.

Google Mapste Ortaya Çıktı! Twitterda Yayıldı! Çırılçıplak Olması Olması Gündem Oldu

Bu konumun etiketlenmiş olmasına karşın Loch Ness ile hiçbir şekilde ilgili olmayan görüntü Twitter âleminde kısa sürede yayıldı ve soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. Paylaşım Twitter üzerinde bir anda gündem yarattı. 

Görüntünün Eror Olduğu Belirtildi

Twitter ve Reddit kullanıcıları ortaya çıkan bu ilginç görüntünün bir hata nedeniyle oraya yerleştirilmiş olabileceği iddiası üzerinde duruyor olsa da problemin tam olarak sebebi henüz bilinmiyor. Aramada bulunan kişiler karşılaştıkları bu ilginç görüntü karşısında, ‘’Şayet bu Nessie ise, onu hiç bulamasaydık" cevabını paylaştılar. 

Google Mapste Ortaya Çıktı! Twitterda Yayıldı! Çırılçıplak Olması Olması Gündem Oldu - Resim : 2

Google yöneticileri tarafından bu görüntünün çok kısa bir süre içerisinde kaldırıldığını söyleyenler olduysa da ‘’Şanslısın, bu görüntü bende açıldı’’ diyenler de azımsanmayacak oranda yer aldı. 

Google Mapste Ortaya Çıktı! Twitterda Yayıldı! Çırılçıplak Olması Olması Gündem Oldu ile ilgili etiketler Google Maps
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.