Eski K-pop grubu üyesi Goo Hara neden öldü?

Goo Hara neden öldü? Dünyaca ünlü K-pop grupları arasında gösterilen KARA'nın eski üyesi Goo Hara'nın evinde cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi. Haberin yayılmasının ardından Goo Hara'nın kim olduğu ve neden öldüğü araştırılmaya başlandı. Olaya dair tüm ayrıntılar haberimizde...

K-pop grubu KARA'nın eski üyesi olan 28 yaşındaki Goo Hara'nın evinde ölü bulunduğu bildirildi. Söz konusu ölüm haberinin basında yerini almasının ardından Goo Hara'nın yaşamı ve neden öldüğü araştırılmaya başlandı. Peki Goo Hara neden öldü? Detaylar haberimizde...

goo hara ile ilgili görsel sonucu

Geçtiğimiz mayıs ayında intihar girişiminde bulunan genç şarkıcı ve oyuncu hayranlarından özür dilemiş ve Japonya turnesini tamamlamıştı. Ölüm haberini alınca yasa boğulan hayranları Goo Hara'nın 1.5 milyon takipçili Instagram hesabında taziye mesajlarını paylaştı.  

GOO HARA EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

K-pop grubu Kara’nın eski üyesi olan 28 yaşındaki Goo Hara’nın evinde ölü bulunduğu bildirildi.

GOO HARA KİMDİR?

Goo Hara (d. Ocak 13, 1991) Güney Koreli şarkıcı ve oyuncu. Daha çok eski üyesi olduğu güney koreli k-pop grubu KARA tarafından bilinir. ... 27 mart 2013 yılında Cube Entertainment ve DSP tarafından Hara ve Jun-hyung ayrıldığı açıklanmıştı.

Eski K-pop grubu üyesi Goo Hara neden öldü? ile ilgili etiketler ölüm goo hara Kpop
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.