Gönül Dağı'na veda eden Gülsim Ali İlhan sette talihsiz bir kaza geçirdi

28 Mayıs yayınlanan 65'inci bölümüyle sezon finali yapan TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Dilek karakterini canlandıran 27 yaşındaki oyuncu Gülsim Ali İlhan, aynı gün içinde sette üst üste başına gelen talihsiz bir olayı sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan, diziye senaryo gereği ölerek veda etti. Senaryoda hikayesinin azalması ve Sivrihisar'da çekilen setin kendisini yorması nedeniyle diziden ayrıldığı iddia edile Gülsim Ali, iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yalanladı.

Gülsim Ali diziye veda etmesiyle ilgili ortaya atılan iddialar karşısında şunları söyledi: "Tüm sevilenlerime teşekkür etmek istiyorum. Sizler iyi ki varsınız, yazdığını binlerce yorum ve mesaj içimi paramparça etti. Bazılarınız çıkan asılsız haberlere inanıp bana kızdınız, fakat şunu bilmenizi isterim; ben oyunculuk yapabilmek için tüm sevdiklerimi, ailemi geride bırakıp tek başına anavatanına göçmüş biriyim. Hiçbir özlem, hiçbir şehir ve hiçbir hava şartı beni aşk ile yaptığım mesleğimden alıkoyamaz. Yazılanın aksine Eskişehir'i, Sivrihisar'ı ve tüm ekibi çok sevdim. Sadece hikayem bitti. Ben de böyle bitsin istemezdim. Elveda Gönül Dağı ailesi"

Gönül Dağı'na veda eden Gülsim Ali İlhan sette talihsiz bir kaza geçirdi

SON SET GÜNÜ İKİ KERE AYAĞINI BURKTU

Sevenlerine duygusal sözlerle veda eden Gülsim Ali sette yaşadığı talihsiz bir olayı da takipçileriyle paylaştı. Ayak bileğine buz tutarken çekilen bir karesini 1,7 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınlayan genç oyuncu başından geçen set kazasını şu sözlerle duyurdu: ''Bütün sezon hiç bir sakatlık yaşama, sen gel dağda son set gününde iki defa sol ayağını aynı yerinden burk''

Gönül Dağı'na veda eden Gülsim Ali İlhan sette talihsiz bir kaza geçirdi - Resim : 2

Gönül Dağı'na veda eden Gülsim Ali İlhan sette talihsiz bir kaza geçirdi ile ilgili etiketler Gülsim Ali İlhan gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.