Gönül Dağı Kenan öldü mü? Kanlı gömleğine ulaşılan Döndü oğlu Kenan diziden ayrıldı mı?

Gönül Dağı 41. bölümde, dağa çıkan ve kanlı gömleğine ulaşılan Kenan'ın akıbeti merak ediliyor. TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Kenan'ı arama çalışmaları devam ederken annesi Döndü gözyaşlarına boğuldu. Peki Gönül Dağı Kenan diziden ayrıldu mu? Serkan Kuru Gönül Dağı'ndan ayrıldı mı?

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nda bu akşam Kenan'ın kanlı gömleğine ulaşıldı. Annesi Döndü'nün ölüm kağıdı ile bir yıkım yaşadığı yeni bölümde Kenan ortadan kaybolmuş ve dağa çıkıyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise arama dağda arama çalışmaları sırasında Kenan'ın kanlı gömleğine rastlandı. Kasabalının dağda kurt olduğu söylentileri arasında gerçekleşen bu olan Döndü'nün de ciğerini sızlattı.

27 Kasım Cumartesi Gönül Dağı 41. bölüm ekrana geldi. Geçtiğimiz sezondan bu yana izlenme rekorları kıran proje yeni bölümüyle de herkesi gözyaşlarına boğacak. Gedelli'ye ailesini bulmaya gelen Kenan'ın dağda kurtlara yem olması başta annesi Döndü olmak üzere tüm kasabalıyı gözyaşlarına boğacak.

GÖNÜL DAĞI KENAN ÖLÜYOR MU?

Arama çalışmaları devam ederken de Kenan'ın kurtlar tarafından parçalanan kanlı gömleği ele geçirilecek. Peki Gönül Dağı Kenan diziden ayrıldı mı? Dizinin bu akşam yayınlanan yeni bölümüyle birlikte Kenan'ın da akıbeti belli olacak. Henüz Gönül Dağı Kenan'ın diziden ayrıldığına yönelik resmi bir açıklama bulunmuyor.

Öte yandan geçtiğimiz haftaki bölüme sanatçı İzzet Altınmeşe damga vurdu. Le Hanım adlı türküsüyle Gönül Dağı izleyicilerine keyifli anlar yaşatan Altınmeşe, yıllar sonra konuk oyuncu olarak TRT ekranlarındaydı.

KO? Serkan Kuru kimin oyuncusu?

SERKAN KURU GÖNÜL DAĞI'NDAN AYRILDI MI?

İddialı dizi Gönül Dağı'nda Kenan karakterini canlandıran oyuncu Serkan Kuru'nun diziden ayrıldığıına yönelik iddilar ise güçlendi.

Başarılı oyuncu geçtiğimiz sezondan bu yana dizinin önemli karakterleri arasında gösteriliyor. Serkan Kuru, dizide canlandırdığı Kenan karakterinin akıbetinin belli olmasıyla yapımda kalıp kalmayacağı belli olacak.

KO? Serkan Kuru kimin oyuncusu?

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Gedelli'de masal gibi bir düğünle Dilek ve Taner evlendi.

Mezarcı İlyas'ın verdiği sürenin dolmasıyla Ramazan'ın bir cevap vermesi gerekmektedir. Ramazan'ın verdiği cevap Mezarcı İlyas'ı ikna etse de oğulları ikna olmaz. Ramazan'ı nasıl bir kaçırırlar.

Gerçek anne-babasının Döndü ve Muammer olduğunu öğrenen Doktor Kenan, dağılmış haldedir. Gerçekleri açıklamanın yolunu arayan Kenan; ailesine gerçekleri bir türlü söylemedi.

 

Gönül Dağı Kenan öldü mü? Kanlı gömleğine ulaşılan Döndü oğlu Kenan diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler TRT 1 gönül dağı kenan öldü mü gönül dağı kenan diziden ayrıldı mı serkan kuru gönül dağı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.